Tényleg ennyire nehéz a monitor vásárlás?
Figyelt kérdés
Az lenne a problémám hogy kb már 5 monitort rendeltem a netröl és egyiksem felel meg nekem,ugyanis csak szemből lehet nézni őket,ha oldalrol nézem akkor nem látok semmit bellöle.Már kivagyok idegileg.régen volt egy monitorom ami megfelelt minden szempontbol és szögből nézve tű éles kép és nem mosodott el,de ilyet már sehol nem kapni.Vagyis volt 1 de azt is most vettem észre amikor már leütötték a vaterán én balek nem kerestem rá hamarabb..2022. dec. 20. 19:50
2/30 anonim válasza:
Borzalmas!
Főleg annak, akinek halvány lila fingja sincs arról, hogy melyik megjelenítő panel mire képes. Főleg úgy, hogy a net tele van millió leírással, mire érdemes figyelni.
Plusz annak az "5" monitornak is szigorúan titkos a típusa, nehogy véletlenül is kiderüljön hol lett elbaszva 5x a történet.
3/30 anonim válasza:
4/30 anonim válasza:
IPS paneleset kell venni akkor. Vagy OLED 🤦♂️🤦♂️🤦♂️
VA és TN kerülendőek, hiszen azok csak szemből nézhrtőek. Tényleg 5 monitort kell venned ahhoz, hogy erre rájöjj?? Vagy legalább megkérdezd??
Azért ebben neked is nagy a felelősséged...
5/30 anonim válasza:
Még ha a betekintési szögeket nem tüntetnék fel ugye a gyártók....
6/30 A kérdező kommentje:
ma 20:06
IPS monitort tudsz linkelni?
Mondjuk nem értem volt egy régi monitor ami nem volt ips mégis tökéletes volt a betekintési szöge és éles képe volt.
2022. dec. 20. 20:59
7/30 A kérdező kommentje:
ma 20:17
betekintési szögeket nem tüntetnék fel a gyártók..
2022. dec. 20. 21:00
9/30 anonim válasza:
Mondjuk látószög vízszintes / függőleges vagy horizontális / vertikális néven ha nézed akkor bizony feltüntetik....
10/30 A kérdező kommentje:
2022. dec. 20. 21:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!