Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Halk táp tanácsok?

Halk táp tanácsok?

Figyelt kérdés

Hali, egy halk megbízható full moduláris tápot szeretnék a konfigomhoz, 650 watt bőven elég neki, de ha esetleg bővítek később nem árt, szóval a 650 watt fix.

RM650x-ről olvastam hogy szinte nincs egyáltalán hangja, nektek erről vélemény? esetleg érdemesebb valamilyen be quiet tápot választani?

2022. dec. 12. 17:22
 1/6 anonim ***** válasza:

Nekem super flower platinum van.

Alacsony terhelésnél, filmnézés közben kikapcsol a ventilátora.

2022. dec. 12. 18:58
 2/6 anonim ***** válasza:
46%

[link]

Kék és arany színűek a halkak

2022. dec. 12. 19:40
 3/6 A kérdező kommentje:
köszönöm nektek!
2022. dec. 12. 19:59
 4/6 anonim ***** válasza:

RM650x tulaj jelen. Egy Ryzen 5 5600+RX6600 van a gépemben, szóval sok hozzá, de remek áron juthattam hozzá, legfőképpen ezért, illetve az egyre jobban elszabaduló videokártya fogyasztás miatt döntöttem mellette.

Nálam tényleg nagyon halk, van benne zero RPM mode, vagyis üresjáraton tényleg nincs hangja, számomra játék közben is bőven jó. A korrektség kedvéért tegyük hozzá, hogy ezzel a konfiggal nincs kihasználva rendesen.

A moduláris felépítés nagy segítség. Ha nagyon bele akarok kötni, akkor a 24-pines tápcsatlakozóval való szenvedést említeném meg, illetve azt, hogy esztétikailag nem néz ki a legjobban, mert elég masszív a kábel, nem nagyon lehet hajlítani, így kicsit hülyén néz ki, de nem vészes. Összességében ajánlom ezt a tápot, halkabb konfighoz is elég jó választás lesz.

Figyelj oda rá, hogy olyan helyről rendeld, ahol 10 év garanciát adnak rá!!

2022. dec. 12. 20:09
 5/6 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen!!!
2022. dec. 13. 10:41
 6/6 anonim ***** válasza:
Seasonic Prime Snowsilent Platinum 650W-ot használok, hangtalan. Ilyet talán már nem árulnak, de a Seasonic termékekkel nem fogsz mellé.
2022. dec. 13. 22:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!