Asus Tuf Gaming termékekről mik a vélemény?
Tapasztalatok? Jók e?
Köszi.
Őszintén? Fapados verzió.
Én 3080Ti-t vettem, de csak azért mert azon az áron normálisból (mint MSI suprim, asus strix, evga-k stb) sima 3080 volt, Ti nem.
A kép jó, FPS-t is hozza, de elég hangos és brutálisan melegszik jól szellőző házban, amibe külön vettem még 2 ventit, szóval 2 elöl be, 1 hátul, 1 felfele ki (4db be quiet silent wing). A proci AMD és 75 fok fölé terhelés alatt nem megy, szóval nem a légáramlattal van a baj.
Mondjuk így télen egész kellemes lábmelegítő.
Teljesítménnyel nincs gond, hozza amit kell, de azért vannak ennél jobbak is, persze azért annyit kell fizetni (nekem meg nem ért meg akkor +100 ezret).
Az elmondhatja, hogy gamer terméke van, de ennyi. Az ihazi gamer széria az a rog strix a márkánál. A tuf az a gagybb olcsóbb. De persze teljesen jó ettől függetlenül, tehát inkább egy ár-értékben jó termékek a tuf-ok.
Laptop esetében kritikus lehet a hűtés. Érdemes teszteket olvasni.
Köszönöm a válaszokat!
Tuf gaminges számítógépet szeretnék összerakni magamnak, így szerintem jó lesz egy tuf-os konfig. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!