Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Az alábbi játékok elfuttatásár...

Az alábbi játékok elfuttatására alkalmas laptopot keresek. Ki milyen gépet ajánl?

Figyelt kérdés

Távolról sem vagyok gamer, szóval mivel csak főként a lentebb leírt címekkel játszanék szabadidőmben hobbi szinten, nem szándékozom sokszázezres masinát venni, tehát nem kell, hogy overkill legyen a konfig. A lényeg, hogy 1080p felbontáson, high (de lehetőleg ultra) beállítások mellett tudja hozni a 60 fps-t.

...és akkor a game-ek:

-GTA III, Vice City, San Andreas (Definitive Edition!)

-GTA IV

-GTA V

-F1 22

-ETS2, ATS

-Rocket League

-esetleg Forza Horizon 5

Se több, se kevesebb nem kell, ezeket vigye patentül (mert ez esetben valószínűleg minden másra is alkalmas, amire nekem szükségem van). Nem tudom lehetséges-e, hogy 200 e Ft körül megálljon a deal, vagy álomvilágban élek, szóval jöhet a felvilágosítás. :)

Ha létezik többéves hardver ami megfelel a leírtaknak, használt konfig is érdekel.

2022. szept. 28. 16:07
 1/5 anonim ***** válasza:
23%
F1 2022-vel akarsz laptopon? Akkor 600 rugótól indulj.
2022. szept. 28. 16:08
 2/5 anonim ***** válasza:
71%

Miért, nem veszélyes neki a minimum gépigénye, simán megoldható laptopon is.

Amúgy 100-at tegyél hozzá és itt van ez pl:

[link]

200-ból max használt gépek között lehetne válogatni, ha játék is fontos.

2022. szept. 28. 16:18
 3/5 A kérdező kommentje:
#1 Az F1 játékok követelménye kb. 2018 óta semmit nem változott ha jól tudom, nem értem miért pont azt emelted ki. 2015 óta ugyanazon az engine-en futnak. Az Unreal Engine-es GTA-k vagy a Forza szerintem több hardvert kérnek, mint az F1.
2022. szept. 28. 16:18
 4/5 anonim ***** válasza:
#2: a minimum lehet hogy megvan, de 1080p ultrán akar a kérdező.
2022. szept. 28. 16:22
 5/5 anonim ***** válasza:
74%
Szerinted. Ha meg megnézed, egy asztali 3060 nem tartja a 60 fps-t ultrán, 1080p-ben...
2022. szept. 28. 16:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!