GPU újra pasztázásra van ajánlat melyik paszta a jó, vagy az MX-5 ös ugyan olyan jó rá?
Adott egy Geforce gtx 1070 videokártya. Már Több éve nem volt újra (5-6, sőt... Még a gyári paszta)
Van nekem egy MX-5 ős pasztám amit CPU-ra bátran merek használni viszont nem tudom GPU-n ugyan olyan hatékony lesz e. Esetleg, hogy van e jobb márka ami jobb eredményt hozna. (Tudom a Noctua 2 es paszta jobb). De van dedikáltan GPU paszta a piacon (természetesen nem milliós árba...) vagy az MX 5 ös paszta ugyan olyan jól teljesítene mint bármelyik másik.
A gép az gamer PC illetve photoshop-ra szokták használni.
Válaszokat előre is köszönöm! :)
hovezetes miatt kell
ha nincs kulonosebb indok ra akkor nyugodtan maradhat a gyari is meg rajta
erdemesebb mindenre nagyon figyelni hogy jol rakd ossze majd mert az sokkal nagyobb gondot okozhat sokkal jobban melegedhet akkor
az MX4 (5) tokeletes alap paszta, felesleges barmire jobb altalaban
de mellesleg annyira nem veszesen dragak a topkategorias ezustosek sem
nagyon vekony leheletnyi hartyanyi reteg lesz ugyis ami kozte lesz
tehat nem akkor jobb ha minel tobb hanem ha minel kevesebb a tobbi kipreselodik (ha rosszul pasztazod)
amik nagyon dragak (tulzottan extremul) azok altalaban azert mert eleve hatalmas kiszerelesuek, amivel megpasztazhatsz vagy 200 cpu/gpu t is...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!