Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » GPU újra pasztázásra van...

GPU újra pasztázásra van ajánlat melyik paszta a jó, vagy az MX-5 ös ugyan olyan jó rá?

Figyelt kérdés

Adott egy Geforce gtx 1070 videokártya. Már Több éve nem volt újra (5-6, sőt... Még a gyári paszta)

Van nekem egy MX-5 ős pasztám amit CPU-ra bátran merek használni viszont nem tudom GPU-n ugyan olyan hatékony lesz e. Esetleg, hogy van e jobb márka ami jobb eredményt hozna. (Tudom a Noctua 2 es paszta jobb). De van dedikáltan GPU paszta a piacon (természetesen nem milliós árba...) vagy az MX 5 ös paszta ugyan olyan jól teljesítene mint bármelyik másik.

A gép az gamer PC illetve photoshop-ra szokták használni.

Válaszokat előre is köszönöm! :)

2022. aug. 7. 10:56
A kérdező szavazást indított:
Jó az MX-5
Van jobb is és azt ajánlom
7 szavazat
 1/3 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
100%

hovezetes miatt kell

ha nincs kulonosebb indok ra akkor nyugodtan maradhat a gyari is meg rajta

erdemesebb mindenre nagyon figyelni hogy jol rakd ossze majd mert az sokkal nagyobb gondot okozhat sokkal jobban melegedhet akkor

az MX4 (5) tokeletes alap paszta, felesleges barmire jobb altalaban

de mellesleg annyira nem veszesen dragak a topkategorias ezustosek sem

nagyon vekony leheletnyi hartyanyi reteg lesz ugyis ami kozte lesz

tehat nem akkor jobb ha minel tobb hanem ha minel kevesebb a tobbi kipreselodik (ha rosszul pasztazod)

amik nagyon dragak (tulzottan extremul) azok altalaban azert mert eleve hatalmas kiszerelesuek, amivel megpasztazhatsz vagy 200 cpu/gpu t is...)

2022. aug. 7. 11:23
 2/3 anonim ***** válasza:
MX-4 is bőven elég.
2022. aug. 7. 12:58
 3/3 anonim ***** válasza:
Hőmérsákletek hogy állnak? Én is pár hónapja pasztáztam újra egy 1070Ti-t MX4-el, holott addig nem volt emgbontva, hát egyetlen fokot sem nyertem a gyári pasztához képest.
2022. aug. 7. 16:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!