Milyen ventit vegyek a gépházamba?
Sziasztok!
Van egy SilentiumPC Signum SG1 TG gépházam és csak az alap beépített ventim van benne (2db, 1 elől egy hátul)
Mivel folyton leáll a gép ezért gondolom túlmelegedik. (néha mintha nagyon meleg szag vagy mi lenne)
Szeretném ha nem 50 ezerbe kerülnének szóval kérlek benneteket hogy ha lehet akkor az olcsóbbikat ajánljátok nekem. Köszi!
Illetve milyen proci hűtőt ajánlotok hozzá? Ui.: Köszi mindenkinek aki válaszolgat rá! Ha kérdésed van, akkor igyekszem válaszolni rá!
Specs:
CPU: Ryzen 7 2700X
CPUFAN: Gyári
GPU: RX 580 8GB
RAM: HyperX 8GB 3200mhz
AIDA64
Előbb nézz meg a hőmérségletet.
Eléggé kizártnak tartom, hogy túlmelegedjen. Mást gondolok a hiba okául.
Elsősorban ahogy előttem levő is mondja, valamilyen rendszerinformációs programmal figyeld meg az adatokat, hőmérsékleteket! Illetve a windowsnak van hibanaplója, ott meg lehet nézni a leállás okát (nem tudom hogyan lehet előcsalni, goolge)
Ha hardveres hiba lenne, akkor tápegységet próbálnék bele először.
Nah, ja. Eseménynapló, erre gondoltam! 😃
Akkor én ezt úgy veszem, hogy +1 érv a hibás táp mellett.
Szerezz első körben egy kölcsön tápot! Ha azzal nincs gond, akkor a mostani hibás. ...és akkor Ha garanciális, akkor viheted gariztatni.
Újratelepítettem a Windows-t és azóta nincs egy problémám sem.
Mi okozhatta ezt?
UI.: Köszi mindenkinek a válaszát!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!