Milyen laptopot ajánlatok 500 ezer forintért?
Asus.
Asus Vivobook család, gyönyörűek
Asus ROG család, Gyorsak, erősek.
Asus TUF család, stabilak.
Tehát a szempontok ami szerint gyártják ezeket. A felsorolás sorrendje a gyártó általi fontossági sorrend. (Remélem érthető)
Asus Vivobook - kinézet, sebesség, tartósság.
Asus ROG család - sebesség, tartósság, kinézet
Asus TUF család - tartósság, sebesség, kinézet
Az elvárásokban egy ROG vagy TUF szerepel, ám szép is legyen - ez szerintem egy minimum 700k-s keret. Ha nem ragaszkodsz a Vivobookos kinézethez, ebben az ársávban van TUF és ROG is RTX kártyával ami szerintem belefér.
Nem ismerek VIVO-s tulajt, így én is csak tippelek, de így "ránézésre" (hűtés, légáramlat...) én is 3-4 et mondanék.
TUF-os tulajokat ismerek, páran most cserélték le a 8 éves még jól működő laptopjaikat új TUF-ra (a 30xx miatt).
A régiek kibírtak 8at, szerinte maz újak is ki fognak.
És ha RTX van benne nem GTX, akkor a teljesítmény miatt se kell majd 3-4 év múlva kidobni. A DLSS és más új megoldások miatt amikor a GTX (Még nekem is az van) már csak régi játékokra lesz jó, és az újak el se indulnak vele, még mindig elég lesz közepes grafikán bármihez.
Néhány ismerősöm (nagyon távoliak, inkább üzleti kapcsolatok révén) használ ilyesmit, ők odavannak érte.
Ránéztem, átolvasgattam, nekem szimpatikus. Így"érzésre" én az Asus ROG széria megfelelőjének látom. Gyors, erős, talán nem annyira masszív mint a TUF-ok, de azért elég jó minőségnek tűnik.
Igazából nekem is nehéz lenne választanom :)
A 3060 ha 4K-s televízióra teszel ki valamit, akkor nagy előny lehet mert 4K-ban is elég erős az a "kártya".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!