Laptop ajanlat aminek cserelheto a billentyuzete?
100-130 ezer korul koltenek ra.
Erdelyi vagyok, es itt a laptopok beepitett nemzetkozi billentyuzettel kaphatoak, nekem viszont magyar kiosztasu kellene.
Arra gondoltam hogy rendelek egy simat aminek cserelheto a billentyuzete, es beszerelek egy magyar kiosztasut, azt szerencsere kulon lehet kapni.
Fukapapa, Windows állítás nem elég.
Feleségem jelenlegi laptopja magyar kiosztásu, a 101 gombos ha jol tudom. És ragaszkodik hozzá, a sima billentyűzet plusz matrica sem megoldas, max ha tényleg nem letezik más megoldás.
Akkor veszel pár százasért egy szabványos magyar billentyűzetet, rádugod a laposra oszt'sajt...
Egyébként quasi mindegyik notinak cserélhető a billentyűzete...
Sajnos szukos a hely egy plusz billentyuzetnek.
Igen cserelheto, de en nem egy ugyanolyat akarok tenni a helyere, hanem tobb gombost.
[link] -par csavar es kijon egyben a billentyuzet.
[link] -de egy ilyennek a burkolatban vannak a bombok, es mas tipusu billentyuzet nem fog talani bele.
Egy olyan laptopot keresek mint a Fujitsu megoldasa.
@5: a billentyűzet minden esetben külön egység, ami cserélhető. Természetesen csak ugyanolyan típusra.
Az adott billentyűzeteket a laptophoz tervezik, a méret, alak, a csatlakozó alapján; egymással a legritkább esetben kompatíbilisek. Temészetesen a gombok száma is adott, a cserealkatrész esetében is.
Így amit szeretnél, az nem lehetséges. Ha ragaszkodsz a szabványos 101/102/105 gombos kiosztáshoz, akkor külső keyboardra lesz szükséged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!