Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mire lehet gyanakodni ennél...

Mire lehet gyanakodni ennél az alaplapnal?

Figyelt kérdés
Van egy Asus p7p55d turbov evo alaplapom, nemrég került hozzám, olyan problémám lenne hogy nem indul el a lap, elsőnek próbáltam 240w táppal utána pedig 400w táppal egyikkel sem indult a lap, a kis zöld led világit a lapon, azon kívül megse nyikkan, a tapegysegek jók, működő gépből van kiszedve, a kisebb tapnal elhinnem hogy kicsi de azért egy 400w táp úgy gondolom hogy meg kéne hogy hajtsa, meg úgy is hogy semmi sincs a lapra rakva, olvastam hogy ennél a lapnál a mosfetek szoktak megnyekkeni, ezeket hogy tudnám ki mérni, cserélni ha hibás?

2022. ápr. 23. 21:39
 1/6 anonim ***** válasza:

"meg úgy is hogy semmi sincs a lapra rakva"

processzor sincs? :D

2022. ápr. 23. 21:55
 2/6 A kérdező kommentje:
De az van csak benne jo formán, úgy értettem hogy vga, és egyéb bővítő dolog nincs rá rakva, proci + ventilátor van rajta, meg persze a powergomb/reset gomb
2022. ápr. 23. 22:01
 3/6 anonim ***** válasza:
A következő a teendőd. Megnézed milyen processzor van a lapban. Utána megnézed, hogy az alaplap honlapján az adott processzornek melyik bios verzióra van szüksége. Ha valamelyik újabbra, akkor szerzel egy olyan processzort, amelyikkel az alap biossal is elnidul az alaplap. Ezzel frissíted a biost a legújabbra. Ha ez kész, visszarakod a mostani procit és ha ez volt a probléma, akkor menni fog a lap.
2022. ápr. 24. 08:05
 4/6 A kérdező kommentje:
What ez szerintem egy fölösleges kor lenne, érted azt hogy meg se nyikkan, meg proci nélkül se, proci nélkül legalább a hűtő ventinek elkene indulnia
2022. ápr. 24. 08:43
 5/6 anonim ***** válasza:
OK. Te tudod.
2022. ápr. 24. 12:29
 6/6 A kérdező kommentje:
Meg oldódott tranzisztor volt fellazulva a laprol, újra forrasztottam, mukszik 😁
2022. ápr. 25. 23:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!