Lefagy a gép. Ti is az alaplapra gyanakodnátok?
Konfig:
CPU:Fx6300+Freezer 7
RAM:2x4gb kingston hyperx blu
VGA:Asus gtx650 e 1gb
HDD:
Samsung 500gb 7200rpm
WD green 2tb
PSU:Corsair CX600
Alaplap:Asrock 970 extreme 3
+1 hangkari
Üdv!
Lefagy a gépem, gondoltam gyenge a tápom így kicseréltem az fsp hexa 400-asomat egy corsair cx600-asra ám a probléma nem szűnt meg.
Lefuttattam egy egész éjszakás memória tesztet ami nem talált hibát ,átellenőriztem a hdd-met kipróbáltam másikkal is ,ott is jelentkezett a probléma.
Vga nem lehet a gond ugyanis nem kockásodik a kép nem is hevül túl egyszóval nem tapasztaltam rendellenességet és nem is volt vele eddig sem gond.
Kissé laikus szemmel nézve a dolgot a cpu-ra sem tippelnék ugyanis akkor gondolom be sem kapcsolna a gép.
Így hát az egyedüli dolog ami maradt az az alaplap.
Hőfokokat leellenőriztem, semmi sem hevül túl ,nem volt tuningolva egyik komponens sem úgyhogy a nem megfelelő beállítás sem okozhat gondot.
Ti is az alaplapra gyanakodnátok?
Ipontól vásároltam, igényeljek garifutárt vagy tudom itt Miskolcon a gyártónál gariztatni?
Hangkártya is lehet!
Nekem egy Sound Blaster X-Fi Titanium van, és ha több olyan progit indítok, ami le akarja foglalni, befagy az egész rendszer.
Nézd meg hangkártya nélkül is, hogy úgy is fagy-e.
Köszi kipróbálom úgy is.
Az az érdekes ,hogy általában üres járatban fagy le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!