Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » 2025 után mi lesz a sorsuk...

2025 után mi lesz a sorsuk azoknak a számítógépeknek, amiket nem támogat a Windows 11?

Figyelt kérdés
Mert azért sok cég, iroda is használ régebbi gépeket, főleg hogy annyira szűk az időkeret, hogy 2018 előtti gépeket gyakorlatilag nem is támogat hivatalosan a rendszer. Így akarja a Microsoft rávenni a cégeket, hogy új gépeket vásároljanak?

2022. febr. 11. 11:45
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
100%
29: "hogy oké akkor alakítsunk vissza rajta valami okból kifolyólag" Pont ezt mondom, a valami ok több ezer 'régenjobbvolt' ember hőbörgése volt.
2022. febr. 11. 22:27
 32/48 anonim ***** válasza:
100%
Na és az olyannyira elképzelhetetlen, hogy valami tényleg jobb volt Nem az első és enm is az utolsó eset elsz informatikában hogy valami olyasmin alakítanak amit valójában nem is igényelt senki, mert tökéletes volt ahogy volt, és teljesen jogos, hogy sokan szeretnék a már bevált és számukra tökéletes megoldást látni továbbra is.
2022. febr. 11. 22:31
 33/48 anonim ***** válasza:
100%
32: Az win gomb+gépelés funkció gyorsabb és optimálisabb, tehát lassulás visszaállni az egeres bonyolultabb startmenüre. Ha pedig a bevált dolgok maradnának, legalább 20 éve nem történt volna semmilyen változás, hisz a feladatokat azokon a megoldásokon is végre lehetett hajtani :) Persze nem mindenki egyforma, én szeretem az új dolgokat, "early adopter" vagyok.
2022. febr. 11. 22:36
 34/48 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk a start menü nem tökéletes, a csempe sokkal jobb lett volna, csak megkellett volna szokni. De egyébként a 8 igazából azért volt olyan, amilyen, mert akkor épp a telefon-tablet-pc-t akarta közelebb hozni a microsoft. telefonon az a csempe sokkal jobb volt, mint ma az android.
2022. febr. 11. 22:40
 35/48 anonim ***** válasza:
100%
33. Én sajnos sokszor hajlamos vagyok a félregépelésre, tehát nekem pont a 20 éves egerészős megoldás a praktikusabb.
2022. febr. 11. 22:43
 36/48 anonim ***** válasza:
100%

Van rengeteg dolog ami kényelmesebben megoldható, vagy van egyszerűbb módja, de vannak dolgok amit az emberek emgszoknak aztán azt szeretik.

Legegyszerűbb és leggyakoribb példa, hogy sokat egérrel másolnak és illesztenek be bill helyett. Ki mit szok meg.

2022. febr. 11. 22:44
 37/48 anonim ***** válasza:
67%

36

De azért ugye nem kell az ilyen egérrel szenvedős emberek miatt gátat szabni a fejlődésnek? Egyébként ált.iskolában megtanítottak arra, hogy miképp lehet egér nélkül használni a gépet, vagy nem? Minket igen, pedig az 2004 előtt volt.

2022. febr. 11. 22:55
 38/48 anonim ***** válasza:

Itt nem azon van a lényeg, hanem hogy lehet így és úgy is. Ha 10-ből 8 embernek valami kényelmesebb mert úgy szokta meg még ha nem is egyszerűbb akkor teljesen jogos, hogy szeretnék, hogy az is megmaradjon amit ők szerettek.

Az meg nem feltétlen fejlődés, ha valamit úgy változtatnak meg, hogy igazából nem is volt rá igény, hogy megváltoztassák.

Attól, hogy valami új vagy más az nem jelenti azt egyszerre feltétlen hogy fejlődés is.

2022. febr. 11. 23:16
 39/48 anonim ***** válasza:
67%
Hát, nem is értem miért nem DOS-al, parancssorban nyomjuk még mindig... :D
2022. febr. 11. 23:24
 40/48 anonim ***** válasza:
Mondjuk mert az minden volt csak nem kényelmes.... vannak jó fejlesztések is, pl azokat szerették emg az emberek. Ennyi az egész.
2022. febr. 11. 23:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!