Csak én vettem észre hibákat Windows11-ben?
"nem igazán stabil szerintem még Windows11!" Már bocs, de ezt mire alapozod? És ha végig nézzük a Windows történetét közvetlenül a kibocsájtás után egyik sem volt még az igazi. Jó pár hónapnak el kellett telnie, hogy kijöjjenek azok az első frissitések amitől igazán használhatóvá vált. Már jó pár éve (évtizede) a SW fejlesztés egyik legnagyobb költségű része a tesztelés. A MS üzletpolitikája már elég rég óta, hogy a "hivatalos béta" tesztelést korábban abba hagyja, és kibocsájtja a terméket, és majd az első (valódi) felhasználók visszajelzései alapján elkezdik foltozgatni a rendszert. Ezzel hamarabb dob piacra oprendszert, és egy rakás tesztelési költséget megtakarít. Az meg őket pont nem érdekli, hogy a felhasználónak ebből milyen "kára" származik (ők semmiért az égadta egy világon nem vállalnak felelősséget), megvetted tied használd, nekünk meg döljön a "lé".
Az meg szintén igaz, hogy a win11 érzékenyebb a hardverre mint az elődei. Hogy ez miért van így én nem tudom. Zárt az egész oprendszer senki nem lát bele.
VivoBook-omra simán felment a frissítési segéddel.
A megjelenésétől sem voltam összezuhanva de próbálgattam
pár napig. Ez hamar változott.HDMI-vel TV-n néztem online valamit,
majd újraindítottam a gépet. Bootolásnál frankón kiakadt.
Utána hiába húztam ki a kábelt az indulásnál mindig kiakadt - fehér
háttér, középen "körözés" kis türelmet szöveggel.
Valahogy elindítottam a 10-es telepítőt (nem volt egyszerű)és visszatelepítettem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!