Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » 2025 után mi lesz a sorsuk...

2025 után mi lesz a sorsuk azoknak a számítógépeknek, amiket nem támogat a Windows 11?

Figyelt kérdés
Mert azért sok cég, iroda is használ régebbi gépeket, főleg hogy annyira szűk az időkeret, hogy 2018 előtti gépeket gyakorlatilag nem is támogat hivatalosan a rendszer. Így akarja a Microsoft rávenni a cégeket, hogy új gépeket vásároljanak?

2022. febr. 11. 11:45
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
67%

Nálunk még tucatszamra vannak jelenleg 10+ éves gépek, amin az XP fut.

Csak azon van W10 ami közvetlen a netre van csatlakozva.

2022. febr. 11. 18:05
 22/48 anonim ***** válasza:
67%

"Raknak rá Linuxot. 2025 a Linux éve lesz - nem tipp!44!"

Behugyoztam (most a Mac mellett),2010 óta ezt olvasom.

Imádtam a GNU/Linux minden indítványát,de egy gány maradt,nagyon sok évnyi,tömérdek disztró próbálkozásom ellenére is csak ezt tudom állítani.

Végig próbáltam sok száznyi disztrót minden fő ágból,de minddel volt szívás ha komolyabbra be akartad állítani a böngészésnél,levelezésnél és a filmnézésnél.

Mindig vártam,de meguntam és tavaly váltottam,nem bántam Mac...

2022. febr. 11. 20:49
 23/48 anonim ***** válasza:
0%
+1 ... 2025 a Linux éve lesz!!! :)
2022. febr. 11. 21:39
 24/48 anonim ***** válasza:
100%

Linux éve lesz? Felviszik a részesedésüket a piacon 1%-ról 1.1%-ra?

Amúgy emg 2025-og azon sem csodálkoznék ha lenne új Win, a 11 meg megy szépen a Vista és a 8 mellé amolyan félresikerült rendszernek.

2022. febr. 11. 21:51
 25/48 anonim ***** válasza:
64%
24. Mondjuk egy ráncfelvart XP, vagy 7-es? (Tudom, bilibe lóg a kezem)
2022. febr. 11. 21:57
 26/48 anonim ***** válasza:
100%

Az XP az lett aminek a 2000-nek kellett volna lenni, a 7 a Vista esetében volt ez, ahogy a 10 pedig a 8 úgymond értelmes verziója lett.

Szóval menetrend szerint a 11 is ilyesmi lesz jó eséllyel.

2022. febr. 11. 21:59
 27/48 anonim ***** válasza:
51%

Az utóbbi 30 évben szinte az összes windows verzió ellen ment a "denemjó, régenjobbvolt" skandálás. Mindig. Banális dolgok miatt.

Az XP sokáig szitokszó volt, aztán még pár éve is az "ikszpéé foreveer" ment. Nagyon nehezen váltottak win7-re, jujjderossz a win7, ma pedig sok helyen még nagyon nehezen engedik el a win7-et, hisz "az a legjobb".

Ez az egész semmi másról nem szól, mint beidegződésekről, megszokásról. A win8-10-11 "úristen mi lett a startmenüvel" mizériája is csak a megszokások rabjait érintette, holott a "win gomb, keresett progi első 2 betűjének begépelése, enter" 10x gyorsabb és kényelmesebb, mint almenükön egerezni.

Még a windows vista elleni gyűlölet is inkább divathóbort volt, mint valós hiányosság. (volt is rá kísérlet, hogy más skinnel odaültették az embereket akik dícsérték milyen jó az új windows, majd szembesítették, hogy ez amúgy Vista)

Nekem ez a véleményem, 3.1 óta használtam szinte az összes létező win verziót.

2022. febr. 11. 22:11
 28/48 anonim ***** válasza:
0%
Sose értettem miért sírják vissza emberek az XP-t, egy instabil, szar rendszer volt. A 7 elment szódával, de nincs az a pont, amiben verné a 10-et. A 10 sokkal felhasználóbarátabb
2022. febr. 11. 22:25
 29/48 anonim ***** válasza:
100%

Start menü tekintetében azért tegyük hozzá, hogy aztán MS mégiscsak úgy döntött, hogy oké akkor alakítsunk vissza rajta valami okból kifolyólag...

Vista esetében pedig a fő gond abból fakadt, hogy mikor tervezni kedték nagyon más irány volt a hardverek terén, Azzal számoltak, hogy amradnak az 1 magos rendszerek viszonylag amgas órajellel, nem nagyon számoltak vele hogy a több szál felé fog inkább indulni az ipar.

2022. febr. 11. 22:25
 30/48 anonim ***** válasza:
100%

27

A vistát elsősorban azért utáltuk, mert megette reggelire a gépünket. Az első gépem, aminél probléma nélkül volt használható a Q6600 - 8800GT - 4gb RAM volt, az előtte lévő A64 nem szerette.

2022. febr. 11. 22:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!