Az én processzorommal a Windows 11 nem is fog működni?
Nyilván lesz rá patch, mint ahogy a Win7-re is volt. Ugye Win7 hivatalosan nem támogatja a KabyLake procikat, de egy patch kérdése és nem nyafog. Ugyanez lesz Win11-el is.
De kérdem én: minek neked Win11? Nekem a 10 se kell. :P
Én nem aggódnék ennyire...
A Windows "történelmet" ismerve, kijön majd a windows 11.
Két hónap múlva meg belátják, hogy elcseszték az egészet és kijön valami gigantikus UPDATE amivel továbra sem fog működni aztán egy év múlva kijön windows 12, a 11-et meg lehúzzák a wc-n...
Nem megy fel a Windows 11 még olyan gépekre sem, amik megfelelnek hardverkövetelményeinek [link]
"A napokban újabb, minden korábbi - egyébként már így is szép számú - problémánál banálisabb hibára derült fény a Windows 11 frissítéssel kapcsolatban. Egyes felhasználók ugyanis arról számolnak be, hogy hiába felel meg gépük a rendszer minimálisan elvárt hardverkövetelményének, és erősíti meg ezt a PC-állapotellenőrzés alkalmazás is, a frissítés valójában nem hajlandó felmenni masinájukra, a minimumkövetelmények nem-teljesítésére hivatkozva.
Egészen pontosan a Windows Update az, ami ezt közli a felhasználókkal, és megtagadja számukra az új rendszer frissítésként történő telepítését a gépre a szóban forgó okra hivatkozva. Ugyanakkor ha az érintett masinák tulajdonosai lefuttatják a PC-állapotellenőrzés alkalmazást, az megfelelőnek találja a konfigurációjukat, ami állításuk szerint egyébként is megfelel a Windows 11 minimális hardverelvárásainak.
Az egyetlen jó hír a problémával kapcsolatban, hogy adott esetben a téves diagnosztikát felállító Windows Update könnyen megkerülhető a frissítés felkerülése érdekében. Ehhez a felhasználóknak mindössze csak "kézzel" kell letölteniük vagy a helyben történő frissítést lehetővé tevő telepítőasszisztenst [link] , vagy a teljesen új telepítés létrehozására szolgáló ISO formátumú telepítőkészletet [link] , amik már nem jelentik majd tévesen nem-megfelelőnek a gépet, és felrakják rá az új rendszert."
"BÁRMILYEN játékot elbíró processzor KEVÉS lesz a Windows 11-hez? Értem én ezt a Securitys akármit, de könyörgöm...azért ez szánalams!"
Egyáltalán nem szánalmas, főleg úgy hogy a hardvered simán támogatja...
A Windows 10 támogatott még 4 évig ( bizonyos verziók még 9 évig ).Ha nem akarsz Win11-re váltani most akkor mire kifut a rendszered alól a Win10 hivatalos támogatása, a processzorod már 8,5 éves lesz. Akkor még használni fogod? :D
Nekem azért vicces, hogy nem támogatja a core i7 6700 procimat, holott pl. játékra még teljesen jó
az, hogy 10+ éves procikkal nem szarakodnak az érthető, de könyörgöm ez még csúcs proci volt 6 éve... amúgy se váltanék még mert az első 1-2 év mindig bétateszt a windowsnál de azért röhejes :D
"hogy 10+ éves procikkal nem szarakodnak az érthető"
A Win10 támogatásának lejártakor a 6700 is pont 10 éves lesz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!