Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Az én processzorommal a...

Az én processzorommal a Windows 11 nem is fog működni?

Figyelt kérdés
Sziasztok. A minap olvastam,hogy eléggé borsos lett a Windows 11 Processzor minimális gépigénye. Na most én nekem van egy Ryzen 5 1600AF processzorom, amiről köztudott,hogy egy Ryzen 2600 csak olcsóbb és alacsonyabb az órajele, azonban minden paraméterben megegyeznek. Azonban ma lefuttattam a PC Health Checker alkalmazást, és azt írja, hogy nem kompatibilis a gépem a Windows 11-el mert nem található a TPM. Most felteszem a kérdést, ez most komoly,hogy egy 6 magos 12 szálas gyakorlatilag BÁRMILYEN játékot elbíró processzor KEVÉS lesz a Windows 11-hez? Értem én ezt a Securitys akármit, de könyörgöm...azért ez szánalams! Később sem fogják frissíteni?
2021. okt. 8. 11:29
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Ha nagyon szeretnéd, tiszta telepítéssel fel lehet szuszakolni, de nem lesznek windows update frissítések.

(bár nem értem ezt a rohamtempót, szerintem érdemesebb várni néhány hónapot, hogy kinője a rendszer a gyerekbetegségeit... :)

2021. okt. 9. 10:42
 12/12 anonim ***** válasza:
Nekem támogatott minden a gépemen (laptop, ami nem gémer és munkára van), de egyenlőre biztosan nem tenném fel a win 11 et. majd ha az update felajánja esetleg átgondolom. Amire kell a gép az win 10 alatt tökéletesen működik. Gondolom 99% ban 11 alatt sem lenne gond egyik programmal sem, de azért a pár újabb/másabb funkcióért és kinézetért semmi értelme azonnal feldobi.
2021. okt. 9. 10:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!