Milyen gépet állítsak össze?
Abból már kellemes kis konfig összeállítható. Én 1 éve az Ebolt.hu oldalról rendeltem a gépem. Vannak alap konfigurációk, amiket kedvedre bővíthetsz az oldalon.
100k-ba simán belefér 4GB ram, 500GB HDD, erős videókártya (legalább 1GB) és én mindenképp 2, vagy 4 magos AMD CPU-t választanék, mert azokat ki lehet húzatni.
Én ezt tudnám javasolni:
Árak a www.ipon.hu -ról, ahol össze is szerelik 1.875 Ft-ért, kiszállítás az ország bármely részére 2.500 Ft-ért. Ha túlságosan túlléptem a keretet, akkor szólj. :)
a játékgép összerakás valahol 250 ezernél kezdődnek, ahol maga a videókártya 80k
szerintem 100-ból vegyél inkább konzolt, és 1-2 játékot, hosszabb távon jobban megtérül a befektetés, mert nem kell 2 havonta új 70ezres videókártyát venned ha géped lenne
ja és az elsőnek megjegyezném, a videókártyát NEM gigabájtban mérik, hanem SOROZATSZÁMBAN!!!!!!!!!!!!!
nekem is van kemény 512 megás videókártyám, futtatok 5 ablakban wowot, az összessel 40 fős raidban tolom a PvP-t, mégsem akar nagyon felmenni a kihasználtsága 150 mega fölé.
Azért annyira értek a hardverekhez...
Attól függ, a kérdező milyen játékra gondolt? Nyilván a legújabbak nem fognak elfutni FullHD-n, de mondjuk 1280x1024-re még ez is jó. Írásából kiindulva nem úgy tűnt, mintha ilyen elvárásai lennének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!