Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Barátnőm babát vár. Milyen...

Barátnőm babát vár. Milyen kis ajándék csomagot állítsak össze neki?

Figyelt kérdés
Nekem még nincsen babám, így nem igazán tudom, hogy milyen dolgokat kell venni a babának. (persze sejtésem van) Segítenétek nekem, hogy a kis ajándék csomagba mit vásároljak össze nekik? Nagyon köszönöm!!!
2011. jún. 19. 19:58
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Mennyi idős terhes? A baba születése után gondoltad meglepni ajándékkal vagy terhesség alatt inkább kismamáknak való ajándékkal? Csak mert így könnyebb válaszolni.
2011. jún. 19. 20:03
 2/19 anonim ***** válasza:
100%

Első: Most olvastam el figyelmesebben bocsi, hogy a babának.

Kb. mennyit szánsz rá?

Aminek biztosan örülne és hasznos: textilpelenka, esetleg kicsi kiszerelésű újszülött pelus, body, plüss csörgő vagy plüss felhúzható zenélő játék a babának már újszülött kortól megnyugtatja (DM-ben is lehet kapni), popsitörlő nedves kendő (ebből soha nem elég).

Nem érdemes venni: babafürdető és ilyesmi ápolási szerek, mert abból gyógyszertári kell és soha nem tudni, hogy allergiás lesz-e valamire. Cumit majd vesznek neki, ha akarnak.

Ennyi jutott eszembe, aminek biztosan örülne mert ezek kellenek.

2011. jún. 19. 20:08
 3/19 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a pelenka torta egy nagyon jó ötlet. A pelenkák közé tudsz még más hasznos apróságokat is beszúrni, és mint tudjuk a pelenkákból sose elég. :)

[link]

[link]

[link]

[link]

Hogyan készítsük?

[link]

2011. jún. 19. 20:11
 4/19 A kérdező kommentje:

16 hetes. Még a szülés előtt szeretném meglepni őt/őket.

Jó hogy írtad, vagyis kérdezted, hogy Őt, vagy a babát szeretném megajándékozni! Akár neki is vennék szívesen ajándékot. Mondjuk 10e Ft értékig.

A kismamának mit tudnék venni? Olvastam már valamilyen krémről, amitől a pocok hamarabb regenerálódik szülés után, de nem tudom, hogy pontosan mi is ez.

2011. jún. 19. 20:12
 5/19 A kérdező kommentje:
Juj ez a pelenka torta jó kis ötlet! Még jó hogy kreatív vagyok! El is fogom készíteni majd nekik! Köszönöm!
2011. jún. 19. 20:13
 6/19 anonim ***** válasza:
33%

Babának nem szoktak előre ajándékot venni,mert van aki babonás.

Születés után lehet, nem a legkisebb rugdalódzó, sapka, zokni, kiscipő, gumiállatka, műanyag képeskönyv,vidám cumisüveg.

7/19 anonim ***** válasza:
100%

* Olvastam már valamilyen krémről, amitől a pocok hamarabb regenerálódik szülés után, de nem tudom, hogy pontosan mi is ez.

Ezek a krémek sajnos nem érnek semmit, úgyhogy erre ne költs, mert haszna nem lesz belőle. :(

8/19 anonim ***** válasza:

Örülök, hogy tetszik az ötlet. :)

Itt még találsz képeket, ha valamilyen minta alapján szeretnéd esetleg elkészíteni. :)

[link]

2011. jún. 19. 20:16
 9/19 A kérdező kommentje:

"Babának nem szoktak előre ajándékot venni,mert van aki babonás."

Igazad van!!! Akkor a bébinek való ajándékot, majd csak ha meglesz, szerzem be.

* Olvastam már valamilyen krémről, amitől a pocok hamarabb regenerálódik szülés után, de nem tudom, hogy pontosan mi is ez.

Ezek a krémek sajnos nem érnek semmit, úgyhogy erre ne költs, mert haszna nem lesz belőle. :(

Köszönöm! Akkor ez is kimarad a csomagból.

Akkor ezek szerint most még csak az anyukát kéne megajándékozni. Neki mit tudnék venni, amit még így a terhesség alatt tud használni? Ha már ez a felállás, akkor tényleg, még ötletem sincsen (pocok krém kilőve)

2011. jún. 19. 20:17
 10/19 anonim ***** válasza:
84%

Esetleg egy szép gyümölcskosár. Ha nagyobb értékre gondoltál valami szép kismama felső.

Más nekem sem jut eszembe ami az anyukának lenne ajándék.

2011. jún. 19. 20:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!