Barátnőm babát vár. Milyen kis ajándék csomagot állítsak össze neki?
Első: Most olvastam el figyelmesebben bocsi, hogy a babának.
Kb. mennyit szánsz rá?
Aminek biztosan örülne és hasznos: textilpelenka, esetleg kicsi kiszerelésű újszülött pelus, body, plüss csörgő vagy plüss felhúzható zenélő játék a babának már újszülött kortól megnyugtatja (DM-ben is lehet kapni), popsitörlő nedves kendő (ebből soha nem elég).
Nem érdemes venni: babafürdető és ilyesmi ápolási szerek, mert abból gyógyszertári kell és soha nem tudni, hogy allergiás lesz-e valamire. Cumit majd vesznek neki, ha akarnak.
Ennyi jutott eszembe, aminek biztosan örülne mert ezek kellenek.
16 hetes. Még a szülés előtt szeretném meglepni őt/őket.
Jó hogy írtad, vagyis kérdezted, hogy Őt, vagy a babát szeretném megajándékozni! Akár neki is vennék szívesen ajándékot. Mondjuk 10e Ft értékig.
A kismamának mit tudnék venni? Olvastam már valamilyen krémről, amitől a pocok hamarabb regenerálódik szülés után, de nem tudom, hogy pontosan mi is ez.
Babának nem szoktak előre ajándékot venni,mert van aki babonás.
Születés után lehet, nem a legkisebb rugdalódzó, sapka, zokni, kiscipő, gumiállatka, műanyag képeskönyv,vidám cumisüveg.
* Olvastam már valamilyen krémről, amitől a pocok hamarabb regenerálódik szülés után, de nem tudom, hogy pontosan mi is ez.
Ezek a krémek sajnos nem érnek semmit, úgyhogy erre ne költs, mert haszna nem lesz belőle. :(
Örülök, hogy tetszik az ötlet. :)
Itt még találsz képeket, ha valamilyen minta alapján szeretnéd esetleg elkészíteni. :)
"Babának nem szoktak előre ajándékot venni,mert van aki babonás."
Igazad van!!! Akkor a bébinek való ajándékot, majd csak ha meglesz, szerzem be.
* Olvastam már valamilyen krémről, amitől a pocok hamarabb regenerálódik szülés után, de nem tudom, hogy pontosan mi is ez.
Ezek a krémek sajnos nem érnek semmit, úgyhogy erre ne költs, mert haszna nem lesz belőle. :(
Köszönöm! Akkor ez is kimarad a csomagból.
Akkor ezek szerint most még csak az anyukát kéne megajándékozni. Neki mit tudnék venni, amit még így a terhesség alatt tud használni? Ha már ez a felállás, akkor tényleg, még ötletem sincsen (pocok krém kilőve)
Esetleg egy szép gyümölcskosár. Ha nagyobb értékre gondoltál valami szép kismama felső.
Más nekem sem jut eszembe ami az anyukának lenne ajándék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!