Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Barátnőm babát vár. Milyen...

Barátnőm babát vár. Milyen kis ajándék csomagot állítsak össze neki?

Figyelt kérdés
Nekem még nincsen babám, így nem igazán tudom, hogy milyen dolgokat kell venni a babának. (persze sejtésem van) Segítenétek nekem, hogy a kis ajándék csomagba mit vásároljak össze nekik? Nagyon köszönöm!!!
2011. jún. 19. 19:58
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Mellszívó a fejéshez?? De ezek sem olcsók.
2011. jún. 19. 20:22
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Azért a pocakkrémekről én is mondok egyet.

A barátnőmnek ikrei lesznek, hatalmas pocija van, és nem repedt meg, nem tudom, ezen a krém e segitett, vagy szerencséje volt, de a krémet dicsérte...

Szóval a krém: kakaóvaj.

Gyógyszertárban keverik, és egy kocka, ami melegre olvad, a pocin kell simizni a kemény kockát, és leolvad róla a kellő mennyiség.

Ezt tudom ajánlani, ha mégis jól jönne neki a krém.

A pelustorta meg szuper, én is azt vittem, imádták :D

2011. jún. 19. 20:27
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Gondolom a striák(terhességi csíkok) elleni krémre gondolsz :) Nem tudom, hogy melyik a jobb de beírod google-be hogy: stria elleni krém, és kidob fórumokat, ott el tudod olvasni, h kinek mi vált be és esetleg az alapján megvenni! Én kül egy bizonyos könyvet vennék, ha még nem olvasta, van terhességről szóló(ezt olvastam és imádtam :)), a másik szülés utáni időről (ezt pedig meg fogom venni :)), nagyon poénos, őszinte írás, linkek: [link]

[link]

A picinek ez a pelenkatorta ötlet nekem nagyon nagyon tetszik :) Bárcsak mi is kapnánk ilyet...olyan szééép :) És hasznos is! Amit a picinek nyugodt szívvel vehetsz, m bizti használni fog az: popsitörlő, babaruha, csörgő, később rágókát, szinte akármilyen játék...hm, most más nem jut eszembe, de remélem lesz egy kis hasznod abból, hogy írtam :) Üdv

2011. jún. 19. 20:29
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Ha esetleg tudod, hogy mennének szívesen 4D-s ultrahangra, akkor befizethetnéd egyre. Szerintem biztos találsz olyat, ami kb 10000 ft körül van, elmész, bejelented, kifizeted, aztán neki meg átadsz egy jelképes papírt, hogy mehet.

Ott kap dvd-t a babáról, esetleg a nemét is látják. 20 hetesen már érdemes is menni. Kb arra kérj neki időpontot. :)

(ha esetleg nem tudod milyen a 4D Ultrahang, írd be google-ba, sok képet találsz róla, meg videót)

Ez egy örök emlék babának, mamának, családnak. :)

2011. jún. 19. 20:47
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
A 4D nagyon jó ötlet! Én még örültem volna valamilyen babavárással vagy szüléssel, esetleg gyerekneveléssel kapcsolatos könyvnek.
2011. jún. 19. 20:53
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Vegyél neki szoptatós párnát iga most mg korai de ha elkezd nőni a pocija nagyon nagy hasznára lesz az alvásnál is és a későbbiekben szoptatásnál vagy szeretnek rajta benne aludni a babák,mert biztonságérzetet ad.Így ez nagyon sokrétű ajándék lenne. [link]
2011. jún. 19. 21:22
 17/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm, nagyon jó ötleteket adtatok!!!

Ha valakinek még eszébe jut valami jópofa dolog, azt szívesen várom!

2011. jún. 19. 22:51
 18/19 anonim ***** válasza:

Én ilyenre vágyom.

Van több árkategóriában s.

[link]

2011. jún. 20. 07:03
 19/19 anonim ***** válasza:

Könyvet a terhességről vagy a babáról,babazene cd:)Azt már most hallgathatják:)

Szoptatós párna ami már most remek alváshoz,lábpolcoláshoz.

20 hkm

2011. jún. 21. 11:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!