Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülésznőnek mikor tudnék...

Szülésznőnek mikor tudnék ajándék csomagot adni?

Figyelt kérdés
Első kisfiam születésénél nem adtam senkinek semmit, pedig a szülésznő megérdemelte volna, most szeretnék de nem tudom mikor és hogy tudnám odaadni?
2011. ápr. 28. 08:44
 1/4 anonim ***** válasza:

Talán úgy hogy a kórházi napok alatt megkeresed őt v. utánna bemész hozzá amikor dolgozik.

csak utánna kell kérdezni de ehhez tudni kell a nevét.

2011. ápr. 28. 08:46
 2/4 A kérdező kommentje:
Igen sajnos az első szülészemnél mondta ugyan a keresztnevét a szülésznő de bevallom nem tudtam megjegyezni, most jobban fogok figyelni!
2011. ápr. 28. 08:49
 3/4 anonim ***** válasza:

Én sem tudtam a szülésznő nevét (ügyeletes volt), és annyira gyorsan szültem, és ő annyira átlagosan nézett ki (ezzel nem bántom, de átlagos haj, átlagos arc, átlagos magasság), hogy kettőből nem tudtam volna kiválasztani. És tényleg annyira gyors volt a szülés, ott volt velem kb fél órát, aztán ment is tovább, nem is volt időm megnézni.

Aztán szerencsére bejött szülés utáni napon meglátogatni, és akkor leesett, hogy igen, ez ő :)

De ha nem jött volna, akkor felmentem volna a szülőszobára, és megkérdeztem volna, hogy aznap ki volt az ügyeletes, amikor én szültem.

Így oda tudtam adni neki az ajándékot, és jól is jött ki az egész szitu.

2011. ápr. 28. 13:23
 4/4 anonim ***** válasza:
Én megkérdeztem tőle, hogy lesz e még a 4 napban, amíg ott vagyok, mondta, hogy igen. Aznap be is jött meglátogatni, majd mondta, neki, hogy ha majd bejön a párom, akkor még együtt megkeressük. Így is lett, du. 5-kor lementünk a párommal ketten, megkerestük és megköszöntük neki a segítséget...
2011. máj. 1. 12:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!