Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mennyit adtok az orvosotoknak...

Mennyit adtok az orvosotoknak a szülésért? És a szülésznőnek? Csecsemősöknek fogtok adni ajándék kosarat?

Figyelt kérdés
2009. nov. 19. 16:12
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

én a dokimnak 30 ezret adtam plusz minden hónapban 5 ezret

nem volt szűlésznő mert császároztak

a csecsemősők meg annyira le se szartak, hogy semmit nem kaptak nem érdemeltek még egy köszönömöt sem.....

2009. nov. 19. 16:22
 2/13 anonim ***** válasza:
79%

Szia! Nekem nincs fogadott orvosom, sem szülésznőm, ügyeleten fogok szülni.

Ha nagyon-nagyon-nagyon elégedett leszek, akkor az orvos és/vagy a szülésznő kap majd egy kis borítékot, attól függ, melyikük fog megdolgozni velem a babáért :))))

A csecsemősöknek semmit. Azalatt a pár nap alatt több váltás is lesz, nem is tudom, hogy lehetne adni? Közöset? Az hülyeség szerintem.

Ha lenne 1, aki extra kedves, és sokat tanulnék tőle, és a nevét is megtudnám, lehet, hogy kapna egy kis ajándékot, de erre nincs sok esély.

2009. nov. 19. 16:22
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Én 20.000-ret fogok a nőgyógyászomnak adni, meg hát nem elhanyagolandó a 3 hetente adott 6.000 Ft sem, amit a terhesség alatt a magánrendeléseken adtam neki. Szülésznőnek sajnos nem tudunk adni, a csecsemősöknek szintúgy. Sajnáljuk, ez van. Nem vagyunk eleresztve pénzzel. Elég a baba indulását finanszírozni. 39 hetes kismami
2009. nov. 19. 16:32
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Neke nincs fogadott doki csak szuleszno, 40 ezret tudok neki adni, nincs tobb, mas nem kap, a tb fizet mindent amugy is.
2009. nov. 19. 16:34
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
mivel nekem nem lesz se fogadott dokim,sem pedig fogadott szülésznőm,épp ezért én nem fogok egy forintot sem adni.ez a dolguk.ezért vannak fizetve.én azt a pénzt jobb helyre id fogom tudni tenni.
2009. nov. 19. 17:07
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
40et kapott a fogadott szülésznő, de így visszagondolva eléggé túlzás volt. A doki még nem kapott semmit. Elég bunkón viselkedett. A csecsemősök.... dehogy kaptak azok semmit.
2009. nov. 19. 17:52
 7/13 A kérdező kommentje:
Nekem a dokim 70.000.- kér. Meglepett, úgy gondoltam, hogy a szülés után annak függvényében adok, hogy mennyire volt lelkes, segítőkész és tette a dolgát. De ennyit akkor se gondoltunk :(
2009. nov. 19. 17:56
 8/13 anonim ***** válasza:

KÉR??? Na ez aztán már mindennek a teteje. Mondd neki hogy Te meg akkor kérsz róla számlát! :D:D:D

pofátlan egy doki..

2009. nov. 19. 18:00
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Az én dokim 3000-t kér a magánrendeléseken,szülési pénzt rábízza a páciensekre. Én a 10szeresét adtam neki (30ezret), a többi meg max. orrbaverést érdemelt volna
2009. nov. 19. 18:01
 10/13 anonim ***** válasza:
Mi 40000.- adtunk a dokinak, de egyébként 100000.- ért csinálja a szülést, csak nekem anyósom ismerte, mert régen együtt dolgoztak, így nem kért pénzt, de anyós ragaszkodott legalább a 40 rongyhoz, persze nekünk kellett kifizetni, nem neki. Jó más pénzével gazdálkodi.Azt mondta őt ne égessük le, hogy nem adunk semmit. A szülésznőnek 5000.- adtunk, a csecsemősöknek egy büdös kanyit sem.
2009. nov. 19. 18:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!