A CPU,GPU-t ki lehet mosni vízbe?
A bátyám azt mondja, hogy az lenne a legjobb, ha szétszednénk és kimosnánk vízbe, aztán egy óra alatt ő kiszárítja porszívóval. Én félek ettől. Egy éve újonnan vettem, de kicsit magas a hőmérséklet. A videokártya 84°c-ig melegszik játék közben. A proci 75 °c-ig.
Mondtam, hogy elviszem a szervízbe pucolják ki még garisak az alkatrészek. A bátyám szerint ez rossz ötlet, mert nem foglalkoznak vele. Nem pucolják jól ki és hazahozva elromlik, behúzza a proci a videokártyát és mindkettő tönkremegy. Ki kell mosni
A Condomot is ki lehet rajzszögezni az ajtófélfára..
Csak utána nem lesz olyan megbízható. :)
" behúzza a proci a videokártyát és mindkettő tönkremegy." na erre kíváncsi lennék, mi akart lenni.
Egyébként alapvetően ki lehet mosni vízzel is, de nagyobb körültekintést igényel (kondikban levő kóbor áram kisütése stb), nem valószínű, hogy neked való. A porszívóval tisztítást pedig a statikus kisülések miatt nem javaslom.
rendes cukros kolaval mosd ki
arra gondolok hogy tehat ti (ö) nem akarjatok szetszedni semmit se
ha em leslagozatok aztan porszivo es kesz
mondjuk akkor miert nem kompreszor
meg sima slag helyett magas nyomasu ...
kompreszor/porszivo helyett
holegfuvo/hajszarito
az megis csak gyorsabban jobban szarit
na szoval nem szeditek szet
es ez nagy gond
ahogy ritak tapot is, feltolteni vizzel nem a legjobb
de cpu hutot es vga hutot sem...
Egyaltalan poros?
egyaltalan kezdetben hovosebb volt?
vagy egyaltalan pusztan a melegebb szobahomerseklet miatt most ilyen?
amugy a cpu ugy huza be vga t hogy nagyon felporgeti, mivel a kimosasas ugy felfrissiti procit hogy tul erosse valik, es a vga kinyirja magat annyira maxra jar nem torodve semmilyen limittel csak emeli fps t 333 aztan 666 aztan 888 aztan 999 majd kikad es elpukkan es kis fust
Nem biztos hogy jó ötlet autómosóban gőzborotvával.
Igen, igen, elhiszem hogy alapos munkát lehet vele végezni, de nem biztos hogy ami jó a szélvédőnek az jó a procinak vga-nak is... :)
"behúzza a proci a videokártyát"
Hogy mit csinál?
Szerintem bátyusnak finoman adagold be, hogy inkább valami számítástechnikától távolabbi területtel foglalkozzon. Mondjuk próbálja ki magátpékként, vagy virágkötőként, esetleg a kertészkedés is szép hobbi, de a számítógépektől tartsa távol magát!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!