Diákhitel a kedvező törlesztésű. Talán ha van valami 0% thm-es...
Laptopnál találd ki előbb, hogy milyen méret, milyen akksiidő, milydn rendszer kell, és mire használnád. Nem tudom neked mi számít középkategóriásnak... vigye mediumon a játékokat koleszben? Akkor RTX 4070, 500 ezer... ne a leggagyibb officeolós laptop legyen? Akkor 250...
jan. 26. 14:47
2/7 A kérdező kommentje:
Nem gamer laptop kell nem
vagyok kiskorú diák. Felnőtt
oktatásban folytatnám a
tanulmányokat. Régen volt
laptopom, nem tudom jelenleg
márka és típus szerint
milyet válasszak. Aksija jó
legyen.
jan. 26. 16:59
3/7 anonim válasza:
Szvsz ilyesmit alapjáraton nem érdemes hitelre venni. Ha nem engedheted meg egy összegben az újat, vegyél használt business class vagy mobile workstation kategóriás gépet bolttól garanciával.
jan. 27. 06:07
4/7 anonim válasza:
Én az istylenál vásároltam tavaly tavasszal egy MacBook air m2- es laptopot, 0% THM- mel ( náluk gyakran szokott ilyen lenni). Az a gép akkor 500 ezer körül mozgott( kicsit kevesebb) és 200 ezer forintot fizettem bele amikor megvettem. Most nyáron fog letelni a 15 hónap és számomra ez így nagyon megérte. A gép szuper, egész napokat is kibírt amikor reggeltől estig az iskola padban ültem levelezőn, kis méretű és könnyű így a hordozása sem okozott problémát. Talán emiatt a két ok miatt választottam ezt, korábban egy brutál nagy, nehéz laptopom volt ami ráadásul 3 órát alig bírt ki egyhuzamban, szóval nekem ez megváltás volt. Én csak ajánlani tudom, bár tény, nem a legolcsóbb kategória.
jan. 27. 08:44
5/7 Senior Séf válasza:
Acerom volt, ami igény csak felmerülhet, mindent kielégített.
jan. 27. 19:30
6/7 A kérdező kommentje:
Melyik típus?
jan. 28. 06:38
7/7 anonim válasza:
Én se ajánlom a hitelt.
Mennyi amit rá tudsz szánni. Megpróbalok keresni neked valami megbízható használtaltat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!