Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Laptop hitelre? Tanulmányaimho...

Laptop hitelre? Tanulmányaimhoz egy laptop szükséges,amit részletre tudok megvásárolni.

Figyelt kérdés

Egy középkategóriás laptopra lenne szükségem. Ki milyet ajánlana? Kinek melyik fajta vált be? És milyen kedvező törlesztéssel?

Ajánlásokat előre is köszönöm.

tegnap 11:31
 1/3 anonim ***** válasza:

Diákhitel a kedvező törlesztésű. Talán ha van valami 0% thm-es...

Laptopnál találd ki előbb, hogy milyen méret, milyen akksiidő, milydn rendszer kell, és mire használnád. Nem tudom neked mi számít középkategóriásnak... vigye mediumon a játékokat koleszben? Akkor RTX 4070, 500 ezer... ne a leggagyibb officeolós laptop legyen? Akkor 250...

tegnap 14:47
 2/3 A kérdező kommentje:

Nem gamer laptop kell nem

vagyok kiskorú diák. Felnőtt

oktatásban folytatnám a

tanulmányokat. Régen volt

laptopom, nem tudom jelenleg

márka és típus szerint

milyet válasszak. Aksija jó

legyen.

tegnap 16:59
 3/3 anonim ***** válasza:
Szvsz ilyesmit alapjáraton nem érdemes hitelre venni. Ha nem engedheted meg egy összegben az újat, vegyél használt business class vagy mobile workstation kategóriás gépet bolttól garanciával.
ma 06:07

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!