Milyen alkatrészeket vegyek ha egy mini videó lejátszót akarok készíteni?
Egy olyan lejátszóra van szükségem, ami le tud játszani egy 5-10 másodperces videót, vagy GIF-et, ezt ismételgetve, mondjuk egy SD kártyával benne, hangra nincs szükség.
Minél olcsóbban szeretném kihozni. Alin találtam különböző LCD screen-eket 1-2.000 forintért, viszont nem ismerem a csatlakozó típusokat, a portokat, stb-et. Ebben kérnék segítséget, hogy konkrétan miket rendeljek majd hogyan tudom ezt összerakni.

Az 1-2e Ft-os lcd-k csak komponensek amit meg kell hajrtanod, pl arduinoval vagy bármi mással. Azt nem fogod tudni használni.
Nagyon régen játszogattam Kiosk témával. Akkor a legegyszerűbb, legolcsóbb verzió az volt, hogy hdmi-s elektronikával megspékelt kijelzőt vettem (az elektronika külön volt) és mellé Raspberry PI-t amit rá lehetett kötni.
Desktop linux ment rá és böngésző kiosk módban.
Nem volt egyszerű és volt benne hibalehetőség az a helyzet.
Ahogy nézem, vannak alin kiosk screen-ek, de jó drágák.
Van sima lcd:
mellé kell a PI.
PI esetében úgy látom vannak már kiosk app-ok meg minden. Körbe kell nézni.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!