Asus Prime H610M-K D4 alaplap LAN portja miért villog sárgával ha gigabites netem van és Cat5E a kábel is?
Figyelt kérdés
Telekom optikai gigabites netem van. Korábban 960 Mbitet mértem, azt nem tudom akkor még zölddel világitott-e, de egész biztos hogy a zöld a 100/1000 Mbit/s adatátvitelt jelenti míg a sárga attól kevesebbet.
Annyi infó még, hogy a telekomos routerből az ethernet kábellel közvetlenül a géphez csatlakozik szóval semmilyen köztes switch/wifi router nincs. A kábel kb 15-20 méteres lehet, de ez nem lehet gond, mert régen is kvázi 1 Gbit/s-ot mértem (950-970 Mbits)
Nem tudom mi lehet a baj.
tegnap 02:33
1/2 anonim válasza:
Csak a felső lednek szabad villognia és az sárgával villog ha adatforgalom van. Ha az alsó led zölddel világít akkor minden ok.
2/2 A kérdező kommentje:
#1: Tényleg, megnéztem így van. Köszönöm! Mondjuk nem értem az éjszaka közepén miért van adatforgalom mikor ki van kapcsolva a gépem és eleve honnan kap így áramot, hogy villogjon.
tegnap 12:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!