A legjobb gigabites, tartós router mostanában?
A legjobb (legtartósabb) gigabites routerek közül melyiket érdemes venni?
Legújabb Wi-Fi szabványt ismerje (WPA3 ismerete nem fontos), legyen tartós, ne fagyjon sűrűn.
Nem lehet már kapni és feltételezem: horror ára volt amikor kapni lehetett, nem ilyenre gondolok.
Otthoni router-re gondolok.
Egy egészen apróságot elfelejtettél tisztázni sajnos. Oké, hogy időtálló, de mennyiért?
Mert ha a pénz nem számít, akkor ezt tudom javasolni:
Bizonyára az elkövetkezendő 10-15 évben nem lesznek gondok a sebességgel, és a lefedettséggel.
De viccet félretéve, mondj egy árat, és akkor azon a szinten keresünk valami jót.
Köszönöm a válaszokat.
Talán olyan 35000 ezer Ft összegig bezárólag gondoltam.
Azért váltok nehezen - a régi, már elavult router-ről, mert ez 2008 óta megy problémamentesen és attól tartok: a jövőbeli eszközöket mondjuk évente cserélgethetem...
2008 se ma volt már! Az még talán G-s router lehet, abban az időben azok voltak elterjedőben, és sajnos abban igazad van, hogy erősen cserére szorul, mivel a mai internetezési szokásoknak már aligha felel meg maximálisan.
35-ig már vannak érdekes ajánlatok, én ezeket ajánlom:
Köszönöm az ajánlatokat.
Igen, 802.11G a router és - mivel még egyenlőre - 10 MBPS a net-sebesség, azért még jó, de hamarosan díjcsomag-váltás...
Nem tudom elképzelni (csak a paramétereket nézve elcsodálkoztam), hogy a 3. hozzászólásban linkelt, jó drága Asus router mit tudhat a 8 antennájával, vagy esetleg nem az antennák száma a mérvadó?
Régebben egyébként a Mikrotik router-ekről olvastam, hogy - valószínűleg egyes típusai - jóval erősebben sugározzák a Wi-Fi jelet mint más router-ek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!