Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » A legjobb gigabites, tartós...

A legjobb gigabites, tartós router mostanában?

Figyelt kérdés

A legjobb (legtartósabb) gigabites routerek közül melyiket érdemes venni?

Legújabb Wi-Fi szabványt ismerje (WPA3 ismerete nem fontos), legyen tartós, ne fagyjon sűrűn.

2023. aug. 23. 06:33
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
55%
2023. aug. 23. 07:03
 2/17 A kérdező kommentje:

Nem lehet már kapni és feltételezem: horror ára volt amikor kapni lehetett, nem ilyenre gondolok.

Otthoni router-re gondolok.

2023. aug. 23. 07:21
 3/17 anonim ***** válasza:
53%

Egy egészen apróságot elfelejtettél tisztázni sajnos. Oké, hogy időtálló, de mennyiért?

Mert ha a pénz nem számít, akkor ezt tudom javasolni:

[link]

Bizonyára az elkövetkezendő 10-15 évben nem lesznek gondok a sebességgel, és a lefedettséggel.

De viccet félretéve, mondj egy árat, és akkor azon a szinten keresünk valami jót.

2023. aug. 23. 07:48
 4/17 anonim ***** válasza:
53%
Nem értem én sem... otthoni routerek közt nincs ilyen minőségbeli különbség. Ugyanannak felelnek meg mind. Vedd nyugodtan a legolcsóbb ax-es gigabites routert.
2023. aug. 23. 10:28
 5/17 anonim ***** válasza:
67%

[link]

Esetleg még ezt a fórumot tudom javasolni.

2023. aug. 23. 10:30
 6/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Talán olyan 35000 ezer Ft összegig bezárólag gondoltam.

Azért váltok nehezen - a régi, már elavult router-ről, mert ez 2008 óta megy problémamentesen és attól tartok: a jövőbeli eszközöket mondjuk évente cserélgethetem...

2023. aug. 23. 12:14
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

2008 se ma volt már! Az még talán G-s router lehet, abban az időben azok voltak elterjedőben, és sajnos abban igazad van, hogy erősen cserére szorul, mivel a mai internetezési szokásoknak már aligha felel meg maximálisan.

35-ig már vannak érdekes ajánlatok, én ezeket ajánlom:

[link]

[link]

[link]

[link]

2023. aug. 23. 12:42
 8/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm az ajánlatokat.

Igen, 802.11G a router és - mivel még egyenlőre - 10 MBPS a net-sebesség, azért még jó, de hamarosan díjcsomag-váltás...

2023. aug. 23. 12:54
 9/17 anonim ***** válasza:
Az általam ajánlott routerek közül a TP-Link Archer AX23 kivételével mindegyiket volt lehetőségem tesztelni, és két szobát, plusz egy nappalit simán lefed mindegyik. Talán az 53-as tp linknek valamivel jobb volt a jelerőssége. Még az udvaron is van a jelből, igaz, ott már kicsit instabil, de telefonálni lehet rajta még az udvaron is mondjuk messengeren, vagy viberen.
2023. aug. 23. 13:08
 10/17 A kérdező kommentje:

Nem tudom elképzelni (csak a paramétereket nézve elcsodálkoztam), hogy a 3. hozzászólásban linkelt, jó drága Asus router mit tudhat a 8 antennájával, vagy esetleg nem az antennák száma a mérvadó?

Régebben egyébként a Mikrotik router-ekről olvastam, hogy - valószínűleg egyes típusai - jóval erősebben sugározzák a Wi-Fi jelet mint más router-ek.

2023. aug. 23. 13:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!