Laptop takarítás után elrontottam valamit és füstölt egyet a HDD kábele. Szerintetek nagy a baj?
Laptop: Lenovo Legion Y540 17IRH.
Szétszedtem portalanítani a ventillátorokat, mert vagy fél centi ült rajtuk. Összerakáskor valahogy bémáskodtam a HDD bekötővel és az alaplapi vége füstölt egyet. Látszik hogy a kábelen bal oldalt "furák" a csíkok, de az alaplapi részen nem láttam hibát.
Mekkora problémát csináltam? Sajnos csak holnap tudom elvinni szervízbe és nagyon parázom.
A laptop elindul, csak be nem bootol mert hiányolja a HDD-t. :(
Dolgoztam szervízbe és rengeteg esetben jöttek be gépek amiket otthon elbaxtak mert nem figyelnek és nem értenek hozzá.
Én erre csak annyit tudok mondani, hogy legközelebb figyelj oda és most szerintem vidd el számtech szervízbe mert ők legalább tudják mit csinálnak és odafigyelnek. Ha meg nem akkor természetesen saját zsebből kifizetik a kárt.
Ne aggódj! Nem gáz elvinni a gépet szerelőhöz. Senki nem fog kinevetni, hogy nem értesz hozzá. Azt a pár ezer forintot meg igazán megéri.
mondjuk
ok be kell tened akkut hogy hdd t is
de a tapkabelet ugy latom ki be tudod dugni igyis, vagy nem?
szoval erted...
valoszinu valami bios opcio be volt kapcsolva ami a kisulest pluszban elosegitette
(usb always on - powerbankkent hasznalat miatt pl.)
majd legkozelebb
Xy4
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!