Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen ecsetet vegyek számítóg...

Milyen ecsetet vegyek számítógép takarításhoz, hogy ne legyen elektrosztatikus töltés?

Figyelt kérdés
Amit barkácsáruházban meg tudok ma (vasárnap) venni, tehát speciális, rendelhető, antisztatikus ecset nem jöhet szóba.
2021. jan. 31. 10:00
 1/6 anonim ***** válasza:
72%
Hát nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én csak kopmpresszorral jól ki szoktam fújni (és nem volt nagyon olcsó)🤷
2021. jan. 31. 10:02
 2/6 anonim ***** válasza:

disznószőr hajkefe az nem töltődik, ezaltal gondolom az ecset sem.

amugy a kompresszorod megoldás jobb, csak fogd le a ventiket és ne pörgesd őket.

2021. jan. 31. 10:10
 3/6 anonim ***** válasza:

Ez a tuti Hailea ACO-003 12V törpefeszültségű kompresszor én is ezt használom.

[link]

2021. jan. 31. 10:29
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

lószőr, vagy bármilyen természetes.

de legjobb, ha nem ecsetelsz, hanem fújod. kompresszorral alacsony nyomással, vagy flakonos sűrített levegővel.

2021. jan. 31. 10:44
 5/6 anonim ***** válasza:
Egy flakon sűrített levegővel jobban jársz.
2021. jan. 31. 11:41
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Kompresszorra gondoltam én is, egyetlen bajom volt azzal, hogy nem tudnám hová tenni. De azért rákerestem, egészen mini kompresszorokat is lehet már kapni. Hány bar nyomás kellhet ahhoz, hogy kifújja a port, de ne nyomorgassa meg az alkatrészeket?

Sűrített levegőről azt hallottam, hogy ott nedvesség képződhet használata közben.

Köszi!

2021. jan. 31. 14:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!