Milyen ecsetet vegyek számítógép takarításhoz, hogy ne legyen elektrosztatikus töltés?
Figyelt kérdés
Amit barkácsáruházban meg tudok ma (vasárnap) venni, tehát speciális, rendelhető, antisztatikus ecset nem jöhet szóba.2021. jan. 31. 10:00
1/6 anonim válasza:
Hát nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én csak kopmpresszorral jól ki szoktam fújni (és nem volt nagyon olcsó)🤷
2/6 anonim válasza:
disznószőr hajkefe az nem töltődik, ezaltal gondolom az ecset sem.
amugy a kompresszorod megoldás jobb, csak fogd le a ventiket és ne pörgesd őket.
3/6 anonim válasza:
4/6 anonim válasza:
lószőr, vagy bármilyen természetes.
de legjobb, ha nem ecsetelsz, hanem fújod. kompresszorral alacsony nyomással, vagy flakonos sűrített levegővel.
5/6 anonim válasza:
Egy flakon sűrített levegővel jobban jársz.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Kompresszorra gondoltam én is, egyetlen bajom volt azzal, hogy nem tudnám hová tenni. De azért rákerestem, egészen mini kompresszorokat is lehet már kapni. Hány bar nyomás kellhet ahhoz, hogy kifújja a port, de ne nyomorgassa meg az alkatrészeket?
Sűrített levegőről azt hallottam, hogy ott nedvesség képződhet használata közben.
Köszi!
2021. jan. 31. 14:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!