Milyen sűrített levegőt vegyek számítógép
portalanításhoz/tisztításhoz?
Figyelt kérdés
Mostanában szeretném kitakarítani a számítógépem és a sűrített levegőt ajánlották portalanításhoz, viszont annyi féle van a 700 Ft-ostól megkezdve a 10.000Ft-ig, nem tudom melyiket/milyet lenne érdemes vennem?
Pl. láttam egy 500 ml-es 700 Ft-osat, elektronikai eszközök tisztításához viszont láttam egy 200 ml-s 6000 Ft-osat is.
Az a komoresszor szinte 0 levegőt szállít. Gumifelfújásra jó, de nem fog fújni belőle a levegő annyira hogy gépet tisztíts vele.
2021. ápr. 8. 14:16
6/11 anonim válasza:
Nekem van egy rossz hajszárítóm, ami csak hideg levegőt fúj. Ecsettel fellazítom és utána kifújom a port. Nem egy kompresszor, de a célnak megfelel.
2021. ápr. 8. 14:58
7/11 anonim válasza:
Én az ibolya illatút ajánlanám de van aki szellentés szagút vesz.. ;-P
2021. ápr. 8. 16:01
8/11 anonim válasza:
Én is kompresszorra szavazok, de én egy kicsit drágábbat keresnék. Hosszú távon behozza az árát. Túl erős kompresszor amúgy nem is jó, károsíthatja az alkatrészeket, meg azért egy levegő spray sem 7-8barral nyom.
Ami a sprayt illeti, a kis kiszerelés általában fajlagosan drágább, a nagy pedig nem fogy el egyszerre és azért tárolás közben szökik el a gázból.
2021. ápr. 8. 18:20
9/11 anonim válasza:
Kell rá egy reduktor és nem fúj annyira az a komoresszor.
2021. ápr. 8. 19:44
10/11 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat, még annyi kérdésem lenne, hogy olvastam az ecsetekről, hogy a műszálas ecsetek nem jók, hanem mást keressek ez tényleg számít vagy jó lesz bármilyen?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!