Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Melyik Nvidia driver a legstab...

Melyik Nvidia driver a legstabilabb?

Figyelt kérdés
Az új drivereknél sokan panaszkodnak youtube stutterre, ami nálam is előjött, pedig RTX 2070-em van. Szerintetek melyik a legstabilabb, legkevesebb buggal rendelkező viszonylag új driver?
2021. márc. 22. 21:10
 1/7 anonim ***** válasza:

Mi ez a hiba? Én még nem hallottam róla.

Mit látsz?

2021. márc. 22. 21:16
 2/7 A kérdező kommentje:
Semmi különös, csak videónézés közben ilyen 10-20mpként néha ilyen negyed-fél mp-re megakad a videóban a kép. Megnéztem egy posztot erről a driver verzióról, és nagyon sokan mondják, hogy nekik is ilyenek a videók ettől.
2021. márc. 22. 21:19
 3/7 anonim ***** válasza:
80%
az a baj, hogy sokszor a legújabb driverek rosszabbak mint a régiek és több bajt okoznak, mint amennyit megoldanak
2021. márc. 22. 21:45
 4/7 anonim ***** válasza:
65%
Az utolsóval egyetértek. Én sosem frissítem a drivereimet, csak ha baj van valamelyikkel.
2021. márc. 22. 21:47
 5/7 anonim ***** válasza:
3/4 Mnt a pacsi :)
2021. márc. 22. 22:58
 6/7 anonim ***** válasza:

Van az a régi alapelv, hogy "ami működik, azt ne b***d el".

Persze, nem azt mondom, hogy minden frissítés rossz, és ördögtől való lenne. Sok közülük biztonsági réseket foltoz be, és például kifejezetten kockázatos dolog lenne egy 1.5-ös Firefoxszal, meg egy 2010-es Panda antivirussal böngészni az interneten.

De a frissítések többsége teljesen felesleges, sőt, némelyikük kifejezetten káros. Ha az olyan (al)rendszert érint, ami nem kerül közvetlenül kapcsolatba a külvilággal, akkor kétszer is meg kell gondolni, hogy érdemes-e feltelepíteni. Ha pedig nincs szükség rá, és az adott eszköz vagy alrendszer így is tökéletesen működik, akkor teljesen felesleges frissíteni, sőt, ez csak egy újabb hibaforrás. Falra tudnék mászni azoktól, akik szerint első körben mindenre a BIOS- és VGA-frissítés a "megoldás".

2021. márc. 23. 07:58
 7/7 anonim ***** válasza:

Falra tudnék mászni azoktól, akik szerint első körben mindenre a BIOS- és VGA-frissítés a "megoldás". 6/6 anonim

Én is

2021. márc. 23. 23:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!