Lehet kezdeni valamit egy webkamerával ha nincsen hozzá driverem?

Akkor marad a beazonosítás - az Eszközkezelőben nézd meg, hogy csatlakoztatáskor milyen új eszköz jeleni meg, azon jobb klikk --> a helyi menüből Tulajdonságok menüpont --> a megnyíló ablakban Részletek fül --> a Tulajdonság listában beállítod az Hardverazonosítók listaelemet, majd az értéknél megnézed mi a VID és a PID után szereplő kettő darab, 4 számjegyű, hexadecimális szám - az alapján megtalálható az eredeti gyártó és típus.
Jó esetben - ha Windows 10-et vagy valamelyik elterjedtebb Linux-disztribúciót használod - automatikusan felismeri és telepíti a megfelelő meghajtóprogramot.
3/
Majd ma ha felkeltem meg nézem.Windows 10 van fent de nincs kép mert azt írja nincs driver.

nem biztos hogy lehet.
én múlt héten szívtam egy régi Labtec kamerával. Semmir nem tudtam vele kezdeni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!