Peca1000 kérdése:
Miért nem érzékeli a Skype a gépre telepített webkamerát? A driverek, és a Skype rendben, a saját szoftverével is működik.
Figyelt kérdés
XP SP3 van a gépen, ami egy HP Pavilion ze4354EA laptop.
Az igaz, hogy az USB port 1.1-es, és a kamera 2.0-ást igényelne, de régebben működött Skype alatt a kamera, most nem teszi.
Újraraktam az XP-t, fent vannak a laptop és a kamera legfrissebb driverei, a Skype is a legújabb, Direct X 9-et is telepítettem.
Mégis mikor bemegyek a beállításokba a Skype-on belül azt írja ki, hogy nincs kamera csatlakoztatva.
Kipróbáltam más XP-s laptopon is Skype alatt, ott automatikusan felismeri, és lehet használni.
Mitől lehet ez?
Légyszi segítsetek
2013. máj. 7. 14:31
1/1 A kérdező kommentje:
A webkamera típusa: Logitech webcam C100 Model: V-U0013
2013. máj. 7. 14:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!