Az adventisták a saját lakásukat rendben tartják?
*te hány éves vagy? 37?
egy 37 éves ember nem lehet rendetlen..
*te szereted a kanárikat? Akkor neked biztos csillog a szobád!
*Neked Gyurcsán Ferenc az apád?..Hát akkor te nem lehetsz rendetlen..
*Te katolikus vagy? Na ne máár. Takarítóördög?!
nem kellene azért ennyire skatulyázni, mert hülyén jön ki
Szia!
Sajnos a rendetlenség nem hit, hanem temperamentum kérdése, persze ezen a hit sokat tud segíteni.
Én alapvetően szangvinikus temperamentumú ember vagyok, és gyermekkoromban nagyon rendetlen voltam. Amikor megtértem nagyon sokat változtam ezen a területen is, és amikor adventista lettem akkor is sokat fejlődtem. Az igazi áttörés azonban az volt, amikor elolvastam Halesby könyvét a személyiségtípusokról, és megértettem azt, hogy nekem ez egy igen komoly gyengeségem. Azóta jobban odafigyelek rá, bár vannak még komoly hiányosságaim ezen a területen, de az Isten adott mellém egy olyan párt, aki éppen ellentétes természetű, és sokat segít abban, hogy rendesebb legyek!
Üdv. Péter
Kedves Kérdező!
Ez elég fura kérdés sztem. :)
Itt a falumban mindenki katolikus vagy református, és több családot ismerek, akik koszosak és rendetlenek, mégsem kérdezem meg, hogy a katolikusok vagy reformátusok rendben tartják-e a lakásukat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!