Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen kriptovalutát éri meg...

Milyen kriptovalutát éri meg leginkább bányászni 1db RX 480-as kártyával?

Figyelt kérdés
Tisztában vagyok vele, hogy ez kevés hozzá, de nekem az is elég lenne ha a nasi és cigi kiadásaimat fedezné legalább. Nem ebből akarok meggazdagodni, arra vannak más terveim. Lány vagyok és kollégista, így az áramot nem én fizetném. Légyszíves csak normális válaszokat ha kérhetem.

2021. febr. 10. 21:33
1 2
 1/13 MGéza ***** válasza:
100%

Gpu bányászatnál csak az etherum játszik. Egy kalkulátor szerint napi szinten ennyit:

[link]

2021. febr. 10. 21:57
 2/13 anonim ***** válasza:
35%
Ja, hát az még a cigid árát se fogja kitermelni, jóesetben 1-2 ezer Ft-ot hoz havonta. Kb ha eladod is jobban megéri.
2021. febr. 10. 22:12
 3/13 anonim ***** válasza:
97%

"Lány vagyok és kollégista, így az áramot nem én fizetném."

A villanyszámlának mi köze van ahhoz, hogy lány vagy? :D Egyébként gondolom egy idő után kinyomoznák, hogy miért ugrott meg a villanyszámla.

2021. febr. 10. 22:45
 4/13 anonim ***** válasza:
Inkább 100 dolcsi havonta, ami majdnem 30 rugó. Zsebpénznek már nem rosz.
2021. febr. 11. 05:15
 5/13 anonim ***** válasza:
Ethereum, de kérdés menni fog-e, mivel a legtöbb kollégiumban a rendszergazdák többféle szűrőt raknak a hálózatra, simán lehet hogy letilt téged, vagy magát a bányászati hálózatára való csatlakozást.
2021. febr. 11. 09:24
 6/13 anonim ***** válasza:
Azt is hozzá kell tenni hogy ez a havi 100 dollár úgy lenne ha 0-24ben menne a banyaszprogi a gepeden, és semmi másra nem használod.
2021. febr. 12. 13:44
 7/13 anonim ***** válasza:
93%

Attól még, mert lány vagy, az ilyesfajta meggazdagodást nem fogják neked SE engedni.

Rendszergazdát nem fogja érdekelni, akkor se, ha úgy gondolod, hogy mert informatikus, biztos kövér, pattanásos, szingli és nyomorult az élete. Majd ha kiveri a balhét, akkor meg fogod tapasztalni. >(

Ha nem akarod diákmunkával "bepiszkolni" a kezed, de a cigi az megy akkor.... hah, pl. üllj ki egy szórakozóhelyre, és várj.

:/

2021. febr. 14. 20:45
 8/13 A kérdező kommentje:
A nicehash.com úgy látom a 8GB-s RX 480-al számol havi 100 dollár körül, de az enyém csak 4 gigás, arra sokkal kevesebbet ír.
2021. febr. 14. 21:19
 9/13 anonim ***** válasza:
93%
Sztem felejtsd el a kripto bányászast. Egy 3090el se nagyon érne meg kb 1 év mire megterulne úgy hogy használni nem tudod mert 0 24 megy és villanyszámlát még nem is fizettel
2021. febr. 14. 22:53
 10/13 A kérdező kommentje:
#9 Ezzel akarok foglalkozni a későbbiekben is, főleg befektetési szempontból, de addig a hardveres részét is szeetném megtanulni valamennyire.
2021. febr. 15. 01:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!