Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen bányász gépet éri meg...

Milyen bányász gépet éri meg most venni?

Figyelt kérdés
Úgy tudom Ethereum-ra az AMD jobb inkább. Vagy milyen új altcoinok vannak most? Mostanában nem követtem a dolgokat.

#PC #AMD #NVIDIA #bitcoin #kriptovalula
2021. jan. 6. 10:06
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
48%
Most fosni fogod a bitcoinos kérdéseket?
2021. jan. 6. 10:09
 2/11 A kérdező kommentje:
#1 Mondjuk úgy, hogy értelmes válaszokat várnék, de látom arra te képtelen vagy.
2021. jan. 6. 10:33
 3/11 anonim ***** válasza:
22%
Arany mosó.
2021. jan. 6. 11:11
 4/11 A kérdező kommentje:
Ennyire savanyú a szőlő..? Talán ahelyett, hogy folyton a bitcoint ekézitek, el kéne gondolkodni kicsit, hogy talán ti vagytok eltévedve. Én mondjuk az új autómat abból a pénzből vettem, amit a bitcoinnal kerestem az utóbbi években, de ti minden értelmes dolgot csak támadni tudtok, gratulálok... Szörnyű buta hozzáállás. De sebaj, legalább lehet tudni, hogy kikre NE hallgasson az ember.:)
2021. jan. 6. 11:39
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
ne hallgass rájuk kérdező...én egy egész szigetet vásároltam tegnap, de még mindig maradt néhány millió euro-nyi bitcoin-om, és fogalmam sincs, mire is költsem...irígykedjenek csak XD
2021. jan. 6. 12:33
 6/11 anonim ***** válasza:
87%
Aha ja. Az új autódat ebből vetted, aztán itt kérdezősködsz.
2021. jan. 6. 12:37
 7/11 A kérdező kommentje:
#6 Igen, mivel én eddig vettem a Bitcoint, nem bányásztam. A bányászás az eléggé új dolog számomra.
2021. jan. 6. 13:05
 8/11 A kérdező kommentje:

Akkor kellett venni sokat mikor a mélyponton volt és most 15x annyiért lehet eladni. Akik előrelátóbbak voltak, most jó nagyot kaszáltak rajta, de ti bezzeg akkor is csak ekéztétek, meg nehogy valaki vegyen bitcoint mert az egy "lecsengett" dolog a meg a kedvencem volt mikor pár éve azt szajkóztátok, hogy "na végre kidurrant a lufi", hát tessék most látszik mennyire volt igazatok..

Meg mikor a VGA árak emelkedését is a Bitcoinra fogtátok, sok ilyen választ elő tudnék itt bányászni, csak fáradt vagyok most.

Szóval fogalmazhatunk finoman úgy is, hogy a történések nem éppen titeket igazoltak..

2021. jan. 6. 13:11
 9/11 anonim ***** válasza:
68%
Miért van az az érzésem, hogy egy értelmetlen vitát akarsz generálni? Én kiszállok.
2021. jan. 6. 13:14
 10/11 anonim ***** válasza:
41%
van pár száz btc -m még 2009 -ben, szereztem, sokra nem megyek vele, iszonyat nehéz legálisan elkölteni.
2021. jan. 6. 17:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!