Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mit éri meg most bányászni?

Mit éri meg most bányászni?

Figyelt kérdés
Tudnék most elég jó áron venni egy riget 4db RX 570-el. Mit volna érdemes vele bányászni?

2020. júl. 30. 16:30
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Semmit sem. Már nem éri meg mert a villanyszámla tobbe kerul
2020. júl. 30. 16:40
 2/13 Dongaben ***** válasza:
Ja, hogy "Kriptopénz"...Mert ezt nem sikerült leírni (Csak tippelek.). Amúgy: Kérdezték már itt, hogy milyen tampont válasszanak erősebb napokon...
2020. júl. 30. 16:42
 3/13 A kérdező kommentje:
#2 De most vonatkoztassunk már el kicsit a villanyszámlától. Nálunk apám cége fizeti és egy részét jóváírják neki az adóból, úgyhogy ez nálam most nem annyira lényeges.
2020. júl. 30. 16:43
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Apu jobban örülne ha közvetlen pénzt kérnél szerintem, de van rengeteg oldal ahol tudsz profitot számolni, keress egyet - de ha nem megy, $3.5-4 körül naponta, ha az áram ingyen van.
2020. júl. 30. 16:57
 5/13 Dongaben ***** válasza:
36%
A "földigilistás" viccet félretéve: Aki ezzel foglalkozik, az nem fog neked itt választ adni saját, önző érdekből. Hogy mit érdemes éppen, azt magadnak kell megtalálni árfolyamok, elérhetőségek nyomonkövetésével. Kezdd el az alacsonyabb árfolyamú kriptovaluták valamelyikével, aztán meglátod, hogy érdemes-e. A "16:40"-es válaszadó rosszul írta. Nem a villanyszámla lehet több, hanem a hardver ára, ami tönkremegy közben...:( Én nem tántorítok el senkit ettől, mert anno nagyon jól jártam vele, de ma már nem csinálnám.
2020. júl. 30. 17:10
 6/13 anonim ***** válasza:
Itt egy táblázat 4 db rx570-nél, mennyi profitot hozna naponta, ha nincs semmilyen költség vele. [link]
2020. júl. 30. 17:10
 7/13 anonim ***** válasza:
Az hogy le lehet vonni az adóból, az nem egyenlő azzal, hogy ingyen van. A kérdés az volt hogy mit éri meg bányászni. Ha azzal a kártyával ami venni akarsz megérné, akkor nem tudnád megvenni jó áron.
2020. júl. 30. 17:12
 8/13 anonim ***** válasza:
Mint láthatod magasan az electroneum coin vezet, de ki tudja nem vesz-e el a süllyesztőben a következő nap, vagy héten. Ennyire kiszámíthatatlan a cryptovaluta piac.
2020. júl. 30. 17:14
 9/13 anonim ***** válasza:
én 2x12 vga val bányásztatok jelenleg, áramot kivéve, a hasznom kb 50-60e FT egy hónapban.
2020. júl. 30. 18:35
 10/13 anonim ***** válasza:
erősen undervoltolt 580-anakkal
2020. júl. 30. 18:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!