Megeri most banyaszak valamit?
Figyelt kérdés
Mit hogy kel valaki leirna?2021. jan. 20. 09:49
1/16 anonim válasza:
Veszel 10 3080-at, sorba kötöd őket majd ethereumra mehetnek is
3/16 A kérdező kommentje:
#1 én valami olcsóbb riget gondoltam most építeni, már van véve 2db 1660, meg 4db 1600ti. Most amilyen magas az árfolyam ezekkel is megéri.
2021. jan. 20. 09:59
4/16 A kérdező kommentje:
Úgy 500e alatt kijönne most egy elég jó bányászgép persze lenen benne használt alkatrész is.
2021. jan. 20. 10:02
5/16 anonim válasza:
Ha bitcoin a kérdés, akkor egyre kevésbé éri meg magánszemélyként. Ha ingyen kapod az áramot, akkor esetleg, nagyon hosszú távon.
6/16 anonim válasza:
magánszemélyként nem éri meg, nekem van 3 bitcoinom, lófszt se érek vele, nem tudom semmire elkölteni még ezer éve szereztem őket azóta is csak vannak. Amúgy 1millió alatt normális gépet bányászni nem tudsz összehozni, sőt itthon félillegál a dolog,szóval ha megfognak, szorulhatsz.
7/16 A kérdező kommentje:
"itthon félillegál a dolog,szóval ha megfognak, szorulhatsz."
Ennek tudtommal sehogy nem tudnak utána nézni a nav se, mert eleve titkosított a rendszer. Meg amúgy is VPN-t használok már évek óta az is ad egy védelmet ha kémkednének.
2021. jan. 20. 10:22
8/16 anonim válasza:
#6, küldd el nekem, én örülnék neki :)
9/16 anonim válasza:
"Megeri most banyaszak valamit?"
Tél van. Szenet.
Addig ásol lefelé, amíg szenet nem találsz.
10/16 anonim válasza:
#6: Ha nem tudod semmire elkölteni, akkor veled van a baj, mert millió legális webshopban lehet vásárolni bitcoinnal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!