A geforce 780 vagy 780 ti-t megéri cryptocoinok bányászására megvenni?
Hamarossan lesz egy kis felesleges pénzem.
A terv az hogy két gépet vennék egyik csak bitcoin bányászásra másik meg hétköznapi felhasználásra és amikor nem használom az is bányászhatna.
Várom az ötleteket javaslatokat, hogy megfelelő-e a videokártya sli-be használjam-e ...stb bármi ami eszetekbe jut?!
Én azt olvastam hogy az ATI kártyák bányászásban messzemenőleg megelőzik az Nvidia kártyáit.. Bizonyítéknak csak annyit kapsz hogyha utána olvasol vagy megnézed az ezzel kapcsolatos eladásokat, szinte senkise foglalkozik ilyen téren Nvidia-val..
Amúgy fogalmam sincs miért jobb...
Így van, ATI egyértelműen és sokkal jobb bányászatra.
Kártyával azonban csak scrypt alapó (pl. lite, doge) érdemes bányászni, mert a SHA256-osokra (pl. bitcoin) van célhardver, ami sokkal hatékonyabb a videókártyáknál.
A litecoin bányászatot épp most hagytam abba, mert már nem éri meg - nekem legalábbis nem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!