Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » I n t e l vagy A M D?

I n t e l vagy A M D?

Figyelt kérdés

Gépet szeretnék újítani.

itt vacilálok, hogy Intel avgy AMD:D

van egy ATI Radeon HD 4650 1GB vidikarim. egy inteles ddr2-667es alaplapom, és 2gb DDR2 memórián. egy Intel celeron d proci hajtja ezeket.

most nem tudom, hogy vegyek AMD-t, mert fele annyiért kétszer annyit hajt ki. de akkor új alaplap is.

de ati radeon a videokártyám, szval ahhoz az illene. nem tudok dönteni, szval légyszí segítsetek.

zsebpénzem nemsok szóval ezért maradnék az AMD-nél, de az intel erőteljesebb, tartósabb, és intel felé húzódok

kérlek segítsetek:S

2010. aug. 12. 19:19
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
12%

az hülyeség hogy az AMD jobb teljesítményben mint az intel.. remélem te se hiszed el amit irtál XD

INTEL-t vegyél.. egyértelmüen.. én egyszer intelről váltottam AMD AM3-ra. athlon 2 x240 procira és teljesítménybe sehol nincs a hasonló intelhez képest.

DDR3-at meg nem muszály vennie. főleg ha késöbb tuningolni akar, akkor inkább egy DDR2 1066mhz vagy 1333 mhz.. azt jónapot..

AMD kalap sz@r

2010. aug. 17. 12:40
 12/14 anonim ***** válasza:
18%
Intelt vegyeél egy Dual Core E 5200-al,olcsó kétmagos,és nagy a tuningpotenciálja is! Nekem is 5200-as van !
2010. aug. 17. 15:42
 13/14 anonim ***** válasza:
46%

ja.. vagy ha nem akarsz tuningolni akkor E8400.. bőven elég mindenre..

nekem egy E5400 van 3,6ghz-re felhúzva és ultra gyors :D

2010. aug. 17. 21:17
 14/14 A kérdező kommentje:

szerintem is inkább intel.

néztem egy procit. Intel Dual Core E6600.

ez kellene, de ezt meddig tudom, gyári/új hűtővel húzni?

15ezer forintos alaplap mellett?

2010. aug. 19. 15:20
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!