Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » I n t e l vagy A M D?

I n t e l vagy A M D?

Figyelt kérdés

Gépet szeretnék újítani.

itt vacilálok, hogy Intel avgy AMD:D

van egy ATI Radeon HD 4650 1GB vidikarim. egy inteles ddr2-667es alaplapom, és 2gb DDR2 memórián. egy Intel celeron d proci hajtja ezeket.

most nem tudom, hogy vegyek AMD-t, mert fele annyiért kétszer annyit hajt ki. de akkor új alaplap is.

de ati radeon a videokártyám, szval ahhoz az illene. nem tudok dönteni, szval légyszí segítsetek.

zsebpénzem nemsok szóval ezért maradnék az AMD-nél, de az intel erőteljesebb, tartósabb, és intel felé húzódok

kérlek segítsetek:S

2010. aug. 12. 19:19
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
78%
Lehet hogy erőteljesebb, de nem tartósabb... nem tejtermék ez. Amúgy AMD-t javaslom, 20.000 Ft körül már 4 magos processzort is lehet kapni, míg Intelnél 2 magosat.
2010. aug. 12. 19:28
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Jah AMD-t vegyél!
2010. aug. 12. 19:57
 3/14 anonim ***** válasza:
Ha kevés pénzed van akkor AMD, ha sok akkor Intel :D.Mondjuk ha van 40k-d akkor abból 25k procira (mondjuk AMD Athlon X4 630)és 15k egy olyan alaplapra amibe jó DDR2-es memória is.
2010. aug. 12. 20:11
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
DDR2 es alaplapot NEM szabad venni.Már megvan a DDR3 ami sokkal jobb.
2010. aug. 12. 20:29
 5/14 anonim ***** válasza:
pedig ha nem akar ramot is venni akkor muszáj lesz..
2010. aug. 12. 22:33
 6/14 A kérdező kommentje:

hát ramot most nem szívesen vennék:S örülök ha kijön a pénzemből a proci:)

köszi a tanácsokat várok még válaszokat:)

2010. aug. 13. 11:42
 7/14 anonim ***** válasza:
Akkor most ne vegyél procit, várj míg komplett gépet cserélhetsz (anyagilag). Különben sem olyan hűde videokártya a 4650, hogy gépet építs köré. Most már olcsóért kapsz 4870-et vagy 5770-et.
2010. aug. 16. 14:17
 8/14 anonim ***** válasza:
AMD, ár/teljesítmény arányban egyértelműen jobb.
2010. aug. 16. 15:31
 9/14 anonim ***** válasza:

A válasz írója 72%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 14:17

A videokártyát le lehet később is cserélni, majd utána megint a procit, vagy ami következik, és így tovább, lelkileg rosszabb, ha egyszerre kell mindent cserélni, mert az nagy kiadás egyben. Egyébként pedig addig, amíg nem vastagodsz meg anyagilag, addig szerintem igenis lehet DDR2-es gépet építeni, abból is ki lehet hozni elég sokat.

2010. aug. 16. 16:01
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
DDR2esnél szerintem még bőven maradhatsz,DDR3 nem rég futott csak be.Én sajnos az AMD-t nem nagyon ismerem,de azt tudom,hogy olcsó ugyanazon a teljesítményen az intelhez képest,ha tudsz még alaplapot is venni,akkor vegyél AMD-t,ha viszont későbbiekben még vidikarit is akarsz cserélni,akkor szerintem vegyél Intel-t,és nVidia vidikarit hozzá később,ne aggódj atival is működni foga rendszer addig
2010. aug. 16. 21:11
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!