Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Olyan kérdésem van hogy 2...

Olyan kérdésem van hogy 2 honpja vásároltam egy laptopot (vadonat új) MSI-Cyborg 15 A12V laptopott. Most egy pár napja kezdete el azt hogy ha elinditok egy játékot akkor nagyon hangosan fel pörög és melegszik.Mi lehetz a probléma?

Figyelt kérdés
Levettem a grafikát is meg minden a játékoknál de akkor is ezt csinálja. De még a régi játékoknál is mint pl a Star wars Empire at war

ma 18:59
 1/4 anonim ***** válasza:

Tehát korábban nem volt ilyen probléma?

Van MSI Afterburnered amivel monitorozhatod a teljesítményt?

Ha gyenge játékoknál is gyanúsan 90-100% ugrál a videókártya használata, esetleg a processzoré, akkor lehet benyeltél egy bányász vírust ami csak akkor aktiválja magát, amikor valami nagyobb teljesítmény "mögé bújhat".

ma 19:07
 2/4 anonim ***** válasza:
0%

Ha bárhonnan tud szöszöket szívni a hűtőventilátor, akkor eltömődik a hűtőborda és a légáram erősen lecsökken.

Ez először úgy jelentkezik, hogy a ventilátor fordulatszáma nem akar csökkenni, aztán belassul processzor kóros melegedése miatt.

Ha látnád szétszedve, amikor kb. mint egy ritkás filcszőnyeget lehet lehüzni egyben a hűtőbordáról.

Futtasd (telepítsd) átmenetileg az AdvancedSystemCare programot sok működési adatot látsz.

Már ebből kiderülhet így van-e.

ma 19:55
 3/4 A kérdező kommentje:
Nem tudom az a baj fel nyitni mert ha fel nyitom akkor ugrott a garancia
ma 20:10
 4/4 anonim ***** válasza:
0%

Nem mondtan, hogy ugorj Te neki, szedd szét.

Elmondtam egy feltételezett történet sort.

Ennek ellenőrzéséhez írtam ezt:

Futtasd (telepítsd) átmenetileg az AdvancedSystemCare programot sok működési adatot látsz.

Ebből már sok minden kiderül.

ma 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!