AOC C24G1 vagy AOC G2590FX a jobb játékra?
Kb ugyan azt tudják, csak az egyik IPS a másik TN paneles. Használtan tudok hozzájutni mindkettőhöz kb egy áron, gari is van mindkettőre.
Fps játékokkal játszom általában. Most egy alap mezei monitorom van, ehhez képest mindkettő nagy ugrás.
Néztem tesztvideókat, teszteket, de nem tudok dönteni. Hátha nektek van tapasztalatotok valamelyikkel vagy jobban értetek hozzá. Az én tudásom nulla ehhez. És igen, olvastam a panelek előnyeit, hátrányait is, de így sem jutottam többre.
Köszönöm a segítséget!
A címben amúgy ez szerepel:
A kérdésben meg teljesen másik monitor...
TN panel felejtős, rossz a betekintési szöge és a színhűsége sem az igazi.
Az IPS már közel tökéletes de nincs igazi fekete szín.
VA ezzel szemben kontrasztosabb mint az IPS és a színhűsége is közel azonos, ahogy a betekintési szöggel sincs gond.
Személy szerint a kérdésben szereplőt mondanám:
IPS panelnek jobb a színei és betekintési szöge, netre filmre és nem FPS játékokra ajánlanám. Csak kimondottan FPS játékokra TN panel a legjobb választás, ha nem fontos az állítható a magassága AOC G2590FX jó választás lehet. Én ebben az árkategóriába 144 Hz-re csak kimondottan FPS játékokra BenQ ZOWIE XL2411P monitort ajánlanám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!