Játékra melyik videókártya a jobb? (Bővebben a leírásban! )
1440x900-as felbontású a monitorom, és komoly singleplayer játékokkal szeretnék játszani, nem Fortnite meg hasonlók. Ezt csak azért írom le mert sok ismerősöm mondta hogy online játékokhoz más szempontok alapján kell voideókártyát válaszatni.
Azért hezitálok a kettő között met néhány ismerősöm azt mondta hogy hiába 8 GB VRAM van az AMD kártyában az akkor is rosszabb ezért meg azért, amire meg más ismerőseim azt mondták hogy hülység és nem rosszabb semmiben az AMD kártya mint a másik Nvidia.
Kérlek titeket csak akkor írjatok választ hogyha van is fogalamtok a témáról vagy vannak személyes tapasztalataitok a 2 kártya közűl valamelyikkel.
A gépem egyébb specifikációi:
ASUS H110M-K Intel H110 LGA1151 mATX Alaplap
Intel Core i3 3,90 GHz LGA1151 3MB (i3-7100) box processzor
RAMMAX 4GB/2400MHz DDR-4 (RMX.4G24N) X2 tehát összesen 8GB
Kingston 240GB SATA3 2,5" 7mm (SA400S37/240G) SSD
Toshiba Desktop 3,5" 1000GB belső SATAIII 7200RPM 32MB Winchester
N-Base 500W 12cm Tápegység
FC PC-09 ATX Ház
A processzort ki tervezem majd jövő hónapban cserélni erre:
-RX 570
-Táp kuka, helyette min be quiet 400w 14k
- [link]
6-7 generációs Intelt kizárolag használtan! I5 7400 a ryzen 3 1200 szint, ami 16k.
Addig amég ezzel a táppal normálsian múködnek a dolgaim nem fogom lecserélni, használtan pedig semmit nem veszek.
Egyébként köszönöm szépen a választ.
Elvileg kb 10%-kal erősebb az rx 570, de ez játékfüggő is. Több rajta a vram is, viszont valamivel többet fogyaszt.
Nekem volt amd meg nvidia vga-m is, egyikkel se volt bajom.
#6 Csak vidókártyát és processzort akarok cserélni mást nem.
#5 Nem is minden játékot akarok maxon játszani.
eztmondom nem ír hülyeséget
Az i5 7400 újonnan teljesen irreális. Annyiért kapsz egy erősebb amd procit alaplappal együtt. Akkor már jobban megérné platformot váltani.
Nem k-s intel procit pedig szinte nulla kockázattal lehet venni használtan. A tápodra rábízni a gépet sokkal kockázatosabb. Ha a táp meghal akkor vihet magával mindent.
Évek óta használom nem volt vele semmi baj, az előző gépemben is ilyen táp volt, évekig használtam, egy villámcsapás vitte el.
És egy szóval sem mondtam hogy hülyeségeket ír, csupán jelenleg ezekre szeretnék költeni és nem másra, és ebben az esetben majd akkor keresek egy jó teljesítményú AMD processzort.
"#6 Csak vidókártyát és processzort akarok cserélni mást nem."
Akkor vedd meg azt az elavult i5 7400-t 60k-ért, aminek a valódi értéke 20k!
Értem, hogy eddig kibírta az N-base táp, csak az RX 570-nek teljesítménye és fogyasztása is van, örülhetsz, ha majd csak a táp füstöl el és nem az egész gép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!