Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Játékra melyik a jobb cpu?

Játékra melyik a jobb cpu?

Figyelt kérdés
Egyik 60 másik 66 ezer így most ez nem szempont i5 10400 vs Ryzen 3600 most engem nem érdekel a márka nem érdekel a foglalat fejleszthetősége (értsd; veszek egy komplett gépet 4-5 évente nem fejlesztgetem alkatreszekként) tehet melyik processzor jobb játékra Rtx 2070 super mellé megy. Köszönöm a válaszokat nem akarok Intel AMD vitát én mindkettőt szeretem. Mindenki véleményét megköszönöm.
2020. jún. 17. 20:18
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Játékokban az Intel egy pár százalékkal jobb (értsd:1%-3%).
2020. jún. 17. 20:26
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Az AMDt javaslom.
2020. jún. 17. 20:32
 3/6 anonim ***** válasza:
84%
Nincs jelentős különbség a cpuk között. Viszont a 10400 mellé venned kellene egy hűtőt is ellenben a 3600 jól elvan a gyárival is továbbá ha mondjuk B550 lappal veszed akkor PCI-E 4.0 val rendelkeznél és az AMD majdnem minden másban jobb ami nem játék így összeségében én a Ryzent javasolnám.
2020. jún. 17. 20:42
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszi
2020. jún. 17. 20:52
 5/6 A kérdező kommentje:
Igaz én nagyon átlag felhasználó vagyok bekapcsolom munka után és játszok vele kicsit mást nem csinálok rajta
2020. jún. 17. 20:53
 6/6 anonim ***** válasza:
56%
Bár említed nem fejlesztenél a gépeden,mivel most jön az új konzol generáció és most jönnek a nagy reformok ,így lehet,hogy a jövőben jóval kevesebb időn belül kelleni fog egy új proci..ha ez így lenne és olcsón,időtállóan akarod jól megoldani ,akkor Ryzen...akár újonnan lenne az update,akár használtan ,mindenképp olcsóbb.
2020. jún. 17. 22:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!