Miért jobb a piros kapcsolós mechanikus billentyűzet játékra?
Miért a legjobb a piros? Olvastam még korábban olyat, hogy a kék az íráshoz jó és játékra egyáltalán nem való. A barna az pedig a kettő ötvözete. De ettől független még mindig nem tiszta ez nekem, hogy miért a piros jó játékhoz .... Írásra miért nem jó a piros; valamint a kék miért nem jó játékra?
Online FPS játékokhoz keresek bill.-t de ugyanakkor tanulmányaim miatt írnom is kell sokat. Akkor nekem miért pont a barnát javasolta a cikk amit olvastam ?
Ízlés kérdése az egész, menj be egy nagy boltba, és tapasztald ki, neked melyik a legjobb.
Gépeléshez azért ajánlják sokszor a kéket, mert mikor kb félig lenyomod, nem csak egy óvatos döccenése van, mint a barnának, hanem hangosan kattan is egyet, még jobban tudtodra adva, hogy a bevitelhez szükséges mértékben lenyomtad a gombot. Ha tudod, érzed, hogy lenyomtad, nem kell tövig kinyomni a gomb szemét, gyorsabban tudsz következő gombot nyomni, magyarán gyorsabb a gépelés.
Az erőkben is van különbség, tényleg neked kell őket kipróbálgatni.
Igazából mindegyik jó mindenre. A kék kapcsolós billentyűzetre azt szokták mondani,hogy a családtagok rémálma. A legtöbben fülest használnak játszáshoz,ezért nem mérvadó a kék kapcsoló,viszont a családtagokat egy idő után iszonyatosan tudja idegesíteni a kattogás. Főleg ha éjszaka játszol.
A piros kapcsoló csendes,nem kattog,nem akad.
A barnát meg azért ajánlották neked,mert nem kattog de mégis kapsz egyfajta heptikus visszajelzést a billentyű leütéséről.
És valóban ezt neked kell kipróbálni,hogy melyik felel meg a legjobban.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!