Milyen processzort vegyek?
Sziasztok!
Processzort szeretnék vásárolni a közeljövőben, főként játszási felhasználásra, abban szeretnék tőletek segítséget kérni ,hogy melyik, illetve milyen processzort kellene vennem?
Egy gtx 1660os videókártyához szeretnék egyet, jelenlegi processzorom egy i5-6500as,
Így ha már új processzor vásárlására jött el az idő akkor már egy erősebb időtállót szeretnék venni ami például ennél a kártyánál jóval erősebbeket is kihajt pl egy 2060supert esetleg egy sima 2080at, annyira nem vagyok tisztába a dolgokkal, i5-9600kt és a ryzen 5 3600at nézegettem, bár figyelmes lettem hogy az utóbbi időkben a ryzen processzorok ára 55 ről 70re drágult
Gondolkodtam az intel processzoron is akkor vennem kéne új alaplapot ha ugyanaz az 1151es foglalata van mindkét processzornak? a jelenlegi alaplapon egy asus h110m-a válaszokat előre is köszi
Köszönöm! Akkor ez eldőlt, már csak azt kéne megtudnom milyen alaplapot vegyek hozzá, azt esetleg tudnátok még ajánlani 20-30 között max 30 ezerig?
Nem tervezek oczni semmit minden gyárin menne
17
A készlet megcsappanása már néhol régebb óta fent áll és szokásosan rádobják a felárat, mert kevesebb volt. Persze most már az is belejátszik, amit te mondasz!
Az az intel proci nem látszik rossznak...
Kalkuláld viszont mellé, hogy intelhez drágább az alaplap...
Az s2h alaplap, amit kinéztél, az az s2h jelölés minden alaplapnál a legalja... attól érdemesebb egyel magasabb szintet célozni, jobb, több csatlakozó lesz rajta... ne csak a proci árát nézd, az alaplapokat is, hogy a belépő szint mennyibe kerül hozzá...
az az intel proci meg csak 1 árusnál kerül 51 ezerbe, mindenki másnál 55-58... én ezzel számolnék, mert lehet, hogy valami turpisság van annál az eladónál, mondjuk csak hetek múlva szállít, vagy 8 ezer ft szállítási költség, láttam én már sokfélét a gyanúsan olcsó boltoktól
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!