Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen processzort vegyek?

Milyen processzort vegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Processzort szeretnék vásárolni a közeljövőben, főként játszási felhasználásra, abban szeretnék tőletek segítséget kérni ,hogy melyik, illetve milyen processzort kellene vennem?

Egy gtx 1660os videókártyához szeretnék egyet, jelenlegi processzorom egy i5-6500as,

Így ha már új processzor vásárlására jött el az idő akkor már egy erősebb időtállót szeretnék venni ami például ennél a kártyánál jóval erősebbeket is kihajt pl egy 2060supert esetleg egy sima 2080at, annyira nem vagyok tisztába a dolgokkal, i5-9600kt és a ryzen 5 3600at nézegettem, bár figyelmes lettem hogy az utóbbi időkben a ryzen processzorok ára 55 ről 70re drágult

Gondolkodtam az intel processzoron is akkor vennem kéne új alaplapot ha ugyanaz az 1151es foglalata van mindkét processzornak? a jelenlegi alaplapon egy asus h110m-a válaszokat előre is köszi

2020. okt. 31. 11:30
1 2 3 4
 11/36 A kérdező kommentje:
Akkor szerintetek az i5-10400 jó,időtálló választás lenne?
2020. okt. 31. 16:03
 12/36 anonim ***** válasza:
Igen.
2020. okt. 31. 17:09
 13/36 A kérdező kommentje:

Köszönöm! Akkor ez eldőlt, már csak azt kéne megtudnom milyen alaplapot vegyek hozzá, azt esetleg tudnátok még ajánlani 20-30 között max 30 ezerig?

Nem tervezek oczni semmit minden gyárin menne

2020. okt. 31. 17:36
 14/36 A kérdező kommentje:
GIGABYTE H410M S2H-t nézegettem vélemények?
2020. okt. 31. 17:37
 15/36 anonim ***** válasza:
A 3600 drágulás annak tudható be, hogy sokan viszik jelen pillanatban, egyébként simán azt mondanám, időtállóság és megfizethetőség szempontjából is, hiszen ki tudja mennyire fog lemenni a jövőben az Intel ár, vagy épp mennyire fog az AMD Ryzen....minden esetre a Ryzen jobban be szokott esni. Én mindenképp megvárnám az új, Novemberben érkező Ryzen 5000-es szériát, akkor remélhetőleg beesnek az árak (nyilván nem azonnal), most még semmi kép sem vennék, még az is lehet, hogy decemberig visszaesne, annyit meg lehet megérne. 2600 is irgalmatlanul beesett tavaly, nyilván most a vírus miatt más a helyzet, de mindenki ebben bízik. :)
2020. okt. 31. 19:13
 16/36 A kérdező kommentje:
Köszönöm 15ös, igazából nem szuper sürgős lehet inkább megvárom a decembert köszönöm a hozzászólásod!
2020. okt. 31. 19:24
 17/36 anonim ***** válasza:
15 butaságot ne írjál, éppen, hogy most nagyon kevesen vesznek procit és vga-t az AMD oldalon, először is a nagy ára miatt másodsorba, mivel jön az új széria.
2020. okt. 31. 19:53
 18/36 anonim ***** válasza:

17

A készlet megcsappanása már néhol régebb óta fent áll és szokásosan rádobják a felárat, mert kevesebb volt. Persze most már az is belejátszik, amit te mondasz!

2020. okt. 31. 20:14
 19/36 anonim ***** válasza:

Az az intel proci nem látszik rossznak...

Kalkuláld viszont mellé, hogy intelhez drágább az alaplap...

Az s2h alaplap, amit kinéztél, az az s2h jelölés minden alaplapnál a legalja... attól érdemesebb egyel magasabb szintet célozni, jobb, több csatlakozó lesz rajta... ne csak a proci árát nézd, az alaplapokat is, hogy a belépő szint mennyibe kerül hozzá...

az az intel proci meg csak 1 árusnál kerül 51 ezerbe, mindenki másnál 55-58... én ezzel számolnék, mert lehet, hogy valami turpisság van annál az eladónál, mondjuk csak hetek múlva szállít, vagy 8 ezer ft szállítási költség, láttam én már sokfélét a gyanúsan olcsó boltoktól

2020. okt. 31. 20:46
 20/36 A kérdező kommentje:
19/ egy normál felhasználásra belépő szintű alaplap benne van a max 30ezres keretbe vagy az azért már fölötte van?
2020. okt. 31. 21:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!