Intel Core I5 10600K mellé milyen alaplapot vegyek?
Figyelt kérdés
Majd karácsony körül szeretnék gépet fejleszteni, és kinéztem magamnak ezt a processzort,(azért ezt mert nem szeretném leváltani pár évig) és nem tudom hogy milyen alaplap lenne jó hozzá, azt tudom hogy intel 1200-as foglalatú kell, láttam egy gigabyte B460 HD3-at illetve egy B460M D2V-t, azért ezeket néztem mert olcsó is és nem szeretém egyenlőre oc-zni, és nagyon bele sem fér az árba, szerintetek ez a proci megfelelne ehhez az alaplaphoz? Oczni majd később szeretném, de akkor vennem kell majd viszont egy Z490es Msi lapot, ami nem most lesz valszeg jővő nyár vége körül, Addig csak stock állapotban szeretném használni az i5-öt, ezzekkel a lapokkal, szerintetek ezek a lapok jók az i5 mellé? Válaszukat előre is köszönöm2020. aug. 29. 21:49
2/6 anonim válasza:
B460 HD3 megteszi. B460M D2V azt nem ajánlanám. De nem értem, hogy egy évig jó lesz OC nélkül, utána meg miért nem, hogy akkor meg új alaplapot akarsz venni?
3/6 anonim válasza:
Hát, ez így elég rossz terv. Sokkal egyszerűbb és praktikusabb lenne most megvenni a Z490 lapot gyengébb procival (pl. 10400), és a procit cserélni később. Jelenleg amúgy is túlárazott a 10600k.
4/6 anonim válasza:
5/6 A kérdező kommentje:
Sajnos nem tudok F-es processzort venni, mert vga-m később lesz és addig szeretném a gépet használni(netezésre stb)
2020. aug. 30. 18:26
6/6 anonim válasza:
Intel Core i5-10400 (Intel UHD Graphics 630 ) BOX (1200) 57.200 Ft
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!