Ha kemény a bőr a kezemen akkor az hátráltatni fog a játékokban? több lenn
Figyelt kérdés
Gyári munka miatt ilyen, főleg a jobb kezemen a középső ujjam és a gyűrűsujjam, a többi nem annyira (bal kezemen pedig semelyik sem). Az a jó még, hogy ugye a mutatóujjammal kattintok a legtöbbször, viszont ha pl: sniper-ezni kell játékban, akkor kell a jobb klikk is, ezt ugye a középső ujjammal csinálom, és pont azon kemény a bőr. Eddig amugy nem vettem észre változást, mármint hogy rosszabbak lennének az eredményeim vagy ilyesmi...2020. okt. 8. 19:47
1/8 anonim válasza:
Mond hogy ez a kerdes 2 liter hazipalesz utan jutott eszedbe...
2/8 A kérdező kommentje:
mért ne volna komoly? nagy gamer vagyok egyébként és aggódok emiatt
2020. okt. 8. 20:56
3/8 anonim válasza:
Ha nagy gamer lennel, akkor tudnad hogy nem hatraltat semmi, amig neked kenyelmes az eger fogasa.
4/8 A kérdező kommentje:
egyelőre nincs semmi gond, írtam is fentebb. viszont ahogy egyre keményebb lesz vagy repedezett ugy már lehetséges...
2020. okt. 8. 22:19
5/8 anonim válasza:
Munka közben használj kesztyűt, ha lehetséges, a kezedet meg krémezd.
6/8 anonim válasza:
Becsületes munkás aggódik, hogy a munka miatt nem tud játszani?
Aigen :)
7/8 A kérdező kommentje:
használok én kesztyűt, de az a baj hogy vastagot nem használhatok mert akk akadályozna a munkában, tehát olyan mintha nem is volna rajtam. Krém nem hülyeség, de csak akk lenne hatásos ha nem mindennap csinálnám ezt a fajta munkát...
2020. okt. 9. 16:11
8/8 anonim válasza:
P500-as papírral dörzsöld le az ujjad, meg kend estére mondjuk niveával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!