Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Az alábbi processzor mennyire...

Az alábbi processzor mennyire hátráltatná ezt a GPU-t?

Figyelt kérdés
Egy AMD Phenom II X4 945-ös (3.00 GHz) CPU-m van, és venni szeretnék egy MSI GTX 960 Gaming 4G-ét. Nézegettem videókat, ez a VGA, egy jónak mondható I5-tel elég szépen futtatta a mai játékokat is. Arra lennék kíváncsi, hogy körülbelül mennyi FPS csökkenés lenne ezzel a processzorral átlagba. A válaszokat előre is köszönöm.
2015. nov. 8. 10:53
 1/4 anonim válasza:
Szia. Szerintem nagyon nagy nem lenne. Keress teszteket és nézegesd. Intellel jóhogy minden szipi-szupi, de ha te AMD-s géppel rendelkezel, akkor konkrétan arra keress teszteket. :) Én is most akarok gépet építeni és nekem is kellene hozzá egy vidikártya, de ki tudja mennyire húzza le.
2015. nov. 8. 11:00
 2/4 anonim ***** válasza:

Berakhatod mellé nem lesz vészes.

Lesz olyan játék amiben kevesebb lesz, de lesz olyan ahol ugyan azt nyújtja mint egy intel. Ez függ attól hogy a játék GPU vagy CPU igényes.

2015. nov. 8. 12:28
 3/4 anonim ***** válasza:

Megveheted mellé, de kevés lesz az a proci.

A legtöbb esetben maradni fog tartalék a VGA-ban.

2015. nov. 8. 13:23
 4/4 A kérdező kommentje:
Értem. Annyit szeretnék még kérdezni, hogy mennyire lehetne tuningolni ezt a procit, és ha lehet mennyivel lenne hatékonyabb? Vagy jobban járnék egy újjal? Procira max 30k-ám lenne
2015. nov. 13. 06:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!