Melyik processzor legyen? I5-4690 vagy i7-4790?
Figyelt kérdés
Szeretném fejleszteni a gépemet de nem tudom eldönteni. Most Cad-Cam informatikán vagyok késöbb fősuli vagy egyetemen tanulnám tovább az informatikát ezek miatt is szeretném fejleszteni meg nem tudom hogy lesz e olyan amit nem bírna el a mostani gépem. Meg persze a mai játékokra is akarnám pl a far cry 4 meg a crysis 3 A mostani gépem 4 magos amd gt630 4gb ram. A procival együtt cserélném az alaplapot meg több ram kerülne bele késöbb meg a kártyát húznám fel akkár egy gtx 970-re. Melyik processzor legyen melyik elönyösebb játékra és informatikára?2015. nov. 8. 01:33
1/24 A kérdező kommentje:
Ezeket a játékokat fullhd vagy ultrán szeretném jétszani. De azt is hallotam hogy ez a proci jobb rendelerésre meg 3D szerkesutésre. De nem tudom hogy mit fogunk csinálni de szeretném ithon is ezeket gyakorolni amihez szükségem lenne játék miatt is erösebb gépre. És a gtx 970-en elég lenne ultra beállításhoz? i5 vagy i7 processzorar?
2015. nov. 8. 01:42
2/24 anonim válasza:
Játékhoz elég az i5. Ha komolyabb processzor igényes munkára is kell, akkor i7.
3/24 anonim válasza:
Modellezéshez jó, ha van i7, egyébként játékra i5 elég lenne.
4/24 A kérdező kommentje:
AutoCad-et tudom hogy fogunk használni de nem tudom hogy lesznek e ilyen modellezések. De akkor inkább bitosabb lenne egy i7-re befizetni? Meg ha azt akarom hogy ultrán vigye a játékokat ahozz is elég az i5? Mert mellé menne 16gb ram meg gtx 970.
2015. nov. 8. 09:07
5/24 A kérdező kommentje:
Meg még akár tuningolnám is ezért beszereznék mellé egy vízhütő rendszert.
2015. nov. 8. 09:10
6/24 A kérdező kommentje:
De a 4 magos amd-ről mindenképpbváltani kéne? Igazábból intelt jobban szeretem csak amikor a gépet vettük akkor még nem értettem annyira hozzá.
2015. nov. 8. 09:13
7/24 anonim válasza:
Mindenképp váltani kéne. Kártyának meg, ha így belelendültél a fejlesztésbe, inkább majd GTX980(Ti)-t ajánlok.
8/24 A kérdező kommentje:
Hát az egy kicsit drágább. De modellezéshez jobb lenne? Mert ténleg nem tudom pontosan mik lesznek most free pascal majd autocad de később majd lehet lesznek nagyobb munkák is nem tudom. Mert legonkább pogfamozásban mennék tovább lehet komolyabban belemerülünk majd. De ilyenhez meg játékhoz nem lenne elég a gtx 970? Nem vinné ultrán a játékokat csak fullhd-ban?
2015. nov. 8. 09:25
9/24 A kérdező kommentje:
Az alkatrészek nem egyszere lesznek meg lehet pár hónap külömbségel addig max lehúzom a proci ghz-ét 2,5-re vagy 3-ra. Attól függ hogy mennyire van szülség hogy a vieókártyával is müködjön egy darabig. A gt630-al 64bit 4gb van benne. Ez a 4gb a videókárzyában van.
2015. nov. 8. 09:28
10/24 anonim válasza:
FullHD fölött már nem jó a 970, erről van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!