Melyik processzor legyen? I5-4690 vagy i7-4790?
Figyelt kérdés
Szeretném fejleszteni a gépemet de nem tudom eldönteni. Most Cad-Cam informatikán vagyok késöbb fősuli vagy egyetemen tanulnám tovább az informatikát ezek miatt is szeretném fejleszteni meg nem tudom hogy lesz e olyan amit nem bírna el a mostani gépem. Meg persze a mai játékokra is akarnám pl a far cry 4 meg a crysis 3 A mostani gépem 4 magos amd gt630 4gb ram. A procival együtt cserélném az alaplapot meg több ram kerülne bele késöbb meg a kártyát húznám fel akkár egy gtx 970-re. Melyik processzor legyen melyik elönyösebb játékra és informatikára?2015. nov. 8. 01:33
11/24 anonim válasza:
4460 max grafikánfull hdn lassú hddvel 260-280 fps között megy a csgo ha nincs lekorlátozva r9 280 kártya
12/24 A kérdező kommentje:
Ati kártyát nem akkarok intel mellé ezért csak a gtx sorozat jöhet szóba. Cs:go-ni meg nem szoktam mostani gépen ultrán megy a wow de nem nagy gépigényű játék majd ha erösebb gépem lesz akkor majd a far cry crysis battlefield meg talán a cod jöhet még szóba. Meg még egy pár játék amihez ultrán beállítások mellett izmos gépre van szükség.
2015. nov. 8. 12:27
13/24 A kérdező kommentje:
Pár hónapja még Wot-oztam de a grafika minimumon volt sok mod mellett meg néha akadtmeg volt olyan hogy be sem lépet. Egyszer kovettem az összes modot és maximumra húztam a grafikát kicsit szagatott meg nem volt annyira szép képe sem. Mintha minimumon szebb lett volna de szerintem alapból nem bírta a videókártya.
2015. nov. 8. 12:38
14/24 anonim válasza:
Ne azért ne vegyél AMD-t Intel mellé, mert nem lehet. CAD-re a GTX sorozat mondjuk tényleg jobb, de az AMD-hez AMD, Intelhez meg Nvidia dolog nagy baromság.
15/24 A kérdező kommentje:
Hát nekem jobban tetszik a gtx sorozat. Hogy a játékokat ultrán futasa és bármilyen informatikával kapcsolodó dolgot tudjon és elég legyen pl bármilyen komolyabb programozás. Videót én nem vágok. 16gb memória milyen legyen? Elég az 1600mhz vagy már több kell ilyen dolgokhoz?
2015. nov. 8. 13:04
16/24 A kérdező kommentje:
És még annyi hogy melyik gtx 980 ti-t válaszam asus msi vagy melyik gyártótól lenne a legjobb?
2015. nov. 8. 13:40
17/24 anonim válasza:
Én az MSI Gaming-et szeretem a legjobban, mindjárt megint más az Asus Strixet fogja mondani. Igazából ezek, meg a Gigabyte G1 Gaming a 3 legjobb.
18/24 A kérdező kommentje:
Oké köszi a válaszokat. De akkor a memória elég ha 1600mhz lesz vagy ultrához már több kell?
2015. nov. 8. 14:11
19/24 anonim válasza:
Olyan lényegtelen, mint hogy melyik kezeddel húzod le a vécét.
20/24 A kérdező kommentje:
De ha ez nem számít akkor a memóriánál miért van a mhz? Gyorsabb adatátvitel vagy gyorsabban dolgoza fel az adatokat? Mert ezt a részt a memóriánál nem nagyon értem.
2015. nov. 8. 16:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!